Frågor med Forni

Jättefin tröja, var är den ifrån?

Tack, den är från By Malene Birger! Och kavajen från Viktoria Chan.

Hej! Hur länge kan man använda rabattkoden från Triwa? Ska köpa en klocka till min pojkvän i examenspresent men vill ha möjlighet att kunna byta den 🙂

Rabattkoden från Triwa gäller hela maj ut <3

Vem är Mehmet? Har sett att du nämner honom då och då, men vore roligt med en presentation av vem han är/hur ni könner varandra osv. Jättefin blogg btw<3 älskar även eran podd<3

Mehmet är min kontaktperson på Richard Juhlin som jag är ambassadör för. Han bpr i Göteborg men är uppe i Stockholm med jämna mellanrum, då brukar vi ses ungefär en gång i månaden på lunch och catch up. Vi planerar kommande projekt, nedslag i mina sociala medier och events. Så kul med jobbrelationer som även blir vänskapsrelationer!

Veldig fin:) Toppen din er fra marvilleroad ikkesant? Hvilken størrelse har du i din? Har lyst til å bestille på nett, men usikker på hvordan størrelsene er..

Ja precis, den finns här (annonslänk). Jag har två toppar från Marville Road och jag älskar båda två. Bästa med dem är att de inte behöver strykas! Halleluja!

Vad är det för fin vit skjorta du har på dig? 🙂

Den kommer från Toteme!

Hej Michaela! Tack för en bra blogg och härlig inspiration. Jag gifter mig i sommar med min livskamrat och bästa vän, äntligen! Är bestämd på punkten att jag inte vill ha en vit klänning, vi gifter oss borgerligt och vit klänning känns inte som jag. Jag är ute efter en grön eller blå klänning, antingen klassisk och tidlös eller en med mönster men har svårt att hitta. Känner att jag inte vill bli ruinerad på kuppen heller. Har du några tips på fina klänningar? Du har ju så bra smak tycker jag 🙂 ❤️ kram Amanda

Men åh, blev så glad av din kommentar. Grattis till kärleken <3

Jag tycker att Sandro har så sjukt mycket fina klänningar i härliga färger och mönster! Annars gillar jag Asos (deras utbud är otroligt!), Petras kollektion för Nelly, By Malina och utbudet hos Wakakuu. Jag la in några klänningar jag älskar i mitt tema på Bonusway i veckan också, du kan kika på dem här.

Puss och heja er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi