God morgon från en flygplats

Glad förmiddag mina kära!

Jag sitter på Bolognas flygplats, äter en croissant med nutella och dricker en cappuccino på sojamjölk. Blev riktigt positivt överraskad över att det fanns på denna lilla flygplats.

Mellanlandar i Munchen och äter lunch innan vi landar i Stockholm i eftermiddag. Blir mysigt att pussa på min älskling när jag kommer hem 🙂

Det känns så skönt att ha massa energi och vara redo för sista jobbruschen för säsongen fram till midsommar. Jag har en jobbresa innan sommaren kickar igång och en del kampanjer som ska avslutas. Sen lugnar det ner sig i några veckor, men om allt går som det ska kommande vecka kommer jag ändå sitta med ett projekt hela sommaren. Ett drömprojekt! Så jag hoppas det går i lås.

Har ni någon P3 Dokumentär att rekommendera för flyget? Lyssnar nästan alltid på dem eller någon favvopodd när jag flyger. På vägen hit blev det mordet på Lisa Holm, usch så hemsk den var. Fy fan alltså.

Kika in strax så kommer det lite bilder från helgen,
<3

Min nya favvoklänning! Från Daisy Grace. Solisar, väska och skor från Gucci, örhängen från Jane Koenig.

  1. Lyssna på mordet på Lotta Rudholm..Riktigt tragiskt och man hör polisernas vittnesmål som var först på plats hur vidrigt allt var. Riktigt bra och hemskt

  2. Min lillebror gick i samma skola som Lisa Holm och vi hade varit och fikat på kaféet några veckor innan hon försvann. Så hemskt, det som hände!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi