Frågor med Forni

Michaela! Var åt ni healing hearts frukosten? Puss!

I yogastudion efter yogan 🙂 Den var från Pepstop! De som ville fick dock ta med sig sin frukost om man hade bråttom till jobbet <3

Jag undrar på vilket/vilka språk ni pratar mer familj och släkt? Jag tror att du pratar svenska med din nonna och nonno och sen engelska med resten av släkten? Eller kan du tala italienska? Tycker att det är ett av världens finaste språk att lyssna på! OM det är så att du inte kan så mycket av språket nu, är det något du skulle vilka lära dig i framtiden? 😊

Hej bästa!

Rätt gissat 🙂

Svenska med min farmor, farfar och faster. Engelska med mina kusiner men sen förstår jag och Timmy en del italienska så de pratar ibland på italienska, sen svarar vi på svenska och så översätter någon som kan båda språken haha. En härlig mix av olika språk helt enkelt (även en del teckenspråk). När jag var liten kunde jag mer italienska, speciellt som barn, men det försvinner med åren.

Jag älskar också att lyssna på italienska, det är ett magiskt språk, och skulle gärna lära mig mer i framtiden.

Puss!

Har du sett att Scorett säljer en ”kopia”? Man vet att man har lyckats när kedjorna snor ens design 😉https://www.scorett.se/dam/skor/sandaler/sarai-3

Haha men herregud! Hade ingen aning om detta – vilken grej! Originaldesignen som jag har tagit fram tillsammans med Flattered är snäppet vassare dock 😉 Eller mycket om jag får säga det själv hehe. Älskar verkligen mina sandaler av HELA mitt hjärta!

Hej! Har en fundering angående dina samarbetspartners och hur det funkar med att samarbeta med två liknande företag (eller iaf liknande produkter). Du gjorde ju inte allt för länge sen ett samarbete med Aco om solskydd, och någon månad tidigare det ett liknande samarbete med piz buin, även det om solskydd. Hur ser dina samarbetspartners på att du gör samarbeten om produkter som är så pass liknande? Och hur ser du på det?

Hej!

Ingen av dessa märken har en exklusivitet i mina kanaler, när det är ett så brett område som solskydd kan jag inte bara jobba med ett varumärke. Speciellt inte när det finns många bra alternativ.

Jag gjorde Piz Buin i januari och Aco i april – det är ett kvartal emellan dessa vilket jag faktiskt inte tycker är speciellt tätt inpå.

Mina samarbetspartners förlitar sig på att deras produkt är den bästa på marknaden (såklart 🙂 och är väl medvetna om att de inte har en exklusivitetsklausul i vårt samarbete. De är inte rädda för konkurrens och förstår att det är så branschen ser ut. Sedan är det upp till konsumenten att välja den produkt som tilltalar hen mest.

Jag kan inte hålla mig till bara ett företag per område jag skriver om, det är varken lönsamt eller roligt. Det är ungefär som att Vogue bara skulle låta Dior annonsera och utesluta Chanel, Celine, Gucci, Prada – you name it – för att det är konkurrerande varumärken.

Däremot går jag på magkänsla när jag tackar ja och planerar mina samarbeten. Jag skulle inte ha två stycken konkurrerande varumärken för tätt inpå, men vad som är för tätt är en definitionsfråga jag avgör efter magkänsla. Ett kvartal emellan två olika solskydd som jag gillar jättemycket tycker jag är fullt rimligt – och mina samarbetspartners också. Annars skulle de inte välja att synas i mina kanaler 🙂

Jag jobbar till 80% med återkommande kunder och jag vill nog påstå att vi har 100% tillit till varandra åt båda hållen. Jag jobbar inte med någon agent som säljer kampanjer på mig utan alla mina kampanjer är handplockade och utvalda av mig personligen. Jag träffar nästan alltid kunden direkt och kommer på det kreativa upplägget tillsammans utan några mellanhänder. Jag är väldigt stolt över de samarbeten och kampanjer jag har i mina kanaler. Om jag jämför mina samarbeten med annan typ av reklam som jag tar del av i underhållningsvärlden, t.ex. på tv, i tidningar eller hos vissa andra influencers så tycker jag att min reklam är så fin, rolig och inspirerande presenterat.

Kram!

Hej! Maria Nila har så fina produkter, fint samarbete av dig också 🙂 Jag har precis köpt en sån reseförpackning av deras torrschampo, men uppfattade senare det som att jag inte alls kan ha den i handbagaget, pga ett sånt brandfarligt märke där bak?

Åh tack snälla <3

Maria Nila svarar såhär: Det ska inte vara några konstigheter. Har du otur så finns en risk att 1 av 20 flygbolag säger nej. Men över lag så godkänner majoriteten av flygbolag dessa sprayflaskor.

Fina du! Så söta flaskor, riktig bra tips! Fråga på något annat, var kommer den coola väskan ifrån? Kram

Den är köpt på Uterque i Palma <3

Perfekt! det blir falafelsallad till middag ikväll, men vad har du i din? ha en bra dag, kram

Mums! Jag har bladspenat, tomat, spetspaprika, granatäpple, krossade nötter, hyvlad morot, avokado och ibland toppar jag med fetaost. Puss!

  1. Förslag fråga: Du har ju pratat mycket om ångest från och till och såklart genom din bok. Men jag skulle gärna veta hur du ser på att du medvetet jobbat med den genom utveckling av dig själv, både privat och jobbmässigt, och hur upplevelsen/synen på den eventuellt ändrats med tiden? Kan ångesten fortfarande slå till med full kraft så att det känns som att alla strategier bara flyger iväg? Jag har jobbat med min ångest genom tex KBT men kan när jag sluppit ångest ett tag och den sedan slår till, få en känsla av panik och inte veta hur jag ska orka. Puss & kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi