Inspiration: Outfit-bonanza

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NA-KD

Vit shortsdress HÄR

Åh vad jag älskar den här typen av sommarplagg. Tunna, söta och snygga på samma gång, enkla att klä upp och ner, passar till det mesta i juni månad. Den här lilla playsuiten är så fin och passar perfekt med skinnjacka och boots hemma i Stockholm eller varsomhelst när det är semesterdags.

Blå tröja HÄR

Den här tröjan hade jag på mig i onsdags och fick så mycket komplimanger för den! Färgen verkligen poppar. Jag matchade med vita byxor men den passar ju lika bra till jeans eller ett par svarta kostymbyxor.

Midnattsblå långklänning HÄR

Jag ber om ursäkt för att jag glömde ta med mig steamern till kontoret! Men ta en sekund och beundra denna klänning. Föreställ er den här, perfekt steamad, med ett par nätta klackskor en ljummen sommarkväll eller med ett par flats när du promenerar i en by i Sydeuropa. Jaaa. Jag älskar wrapklänningar, de är så fina och sköna till sommaren, och den här midnattsblå färgen är dessutom helt ljuvlig. Den här kommer bli flitigt använd!

Vit, tunt stickad tröja HÄR

Mysigaste tröjan, perfekt att matcha ihop med en helvit outfit nu i maj när det fortfarande är lite kyligt ute. Smacka på ett par rejäla örhängen så är du hemma!

Rosarandig tröja HÄR
Rosarandig långkjol HÄR

Det här hade jag på mig en av kvällarna i Italien – hur tjusigt! Superfint att matcha ihop men en annan dag körde jag tröjan med vanliga jeans och en tredje dag kjolen tillsammans med en vanlig vit t-shirt. Jag gillar verkligen set som går att matcha med mycket annat också.

Alla kläder kommer ifrån NA-KD och om du anger koden ”Forni20” när du shoppar där så får du 20% rabatt på HELA sortimentet! Gäller fram till söndag den 6:e maj (alltså nu på söndag). Puss!

  1. Hej Michaela!

    Tack för en bra blogg! Jag tittar in då och då och tycker om att du fokuserar mycket på välmående: att ta dig tid att träffa vänner och familj, träna, äta gott och reflektera. Jag blir verkligen inspirerad av det! Nu till min fråga: jag läser mycket, det får mig att må bra. Har du några tips på härliga böcker/författare? Jag har precis läst två böcker jag verkligen gillar: ”En annan Alice” och ”Bokhandeln på Riverside Drive”. Båda handlar om unga kvinnor som försöker hitta sin väg i livet, avgöra vad som är viktigt och hur långt man vågar följa sitt hjärta. De är sååå bra! Har du läst dem?

    Kram Anna

  2. Hej hej, jag bara undrar om den vita playsuiten du har på dig är genomskinlig? kram

  3. Perfekt samarbete för mig som har en weekend till Marbella som väntar i slutet av maj! Men hur ska jag tänka kring val av outfits när de enda jag har med mig är ett handbagage? Resan kommer innefatta stökiga middagar som överår i fest, tidiga morgonpromenader och givetvis pool-häng. Kan inte du dela med dig av dina bästa tips angående detta i ett framtida inlägg kanske, vore guld värt för en som inte är ”sommar-kläder” tankarna ännu.
    PUSS

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi