En liten fredagspresent

Jag gör ju pedikyr regelbundet hos SaraStudio Paavola (dit jag går för att fixa det mesta :-). Nu när jag var där senast frågade hon om jag ville ge lite rabatt till mina läsare vilket jag självklart tackade ja till. Nu när sommaren kommer tänker jag att det är en del av er som vill gå på pedikyr, så passa på!

Ni får 20% rabatt på all pedikyr (jag gör med shellack) om ni bokar senat den 13:e maj (ni kan såklart boka en tid som gäller under hela sommaren). Boka gör ni via telefon eller online (här!). Skriv eller säg till i er bokning att ni såg erbjudandet i min blogg så fixar hon rabatten.

Puss!

  1. Hej!
    Jag har en fråga till frågor med Forni! Hur sköter du om dina väskor? Jag tycker att en av mina som jag lagt rätt mycket pengar på för ca ett år sedan har blivit lite ”dassig” typ? Smörjer du in dem med något för att behålla blänket liksom?
    Tack för mysigaste bloggen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi