En strålande fredag i livet

Oj vad mycket bilder jag har från min helg. Vi får dela upp den helt enkelt. Här kommer min fredag i tio bilder!

Jag började fredag med att promenera längst med Strandvägen, solisar på nästippen och en favoritlåt i öronen. En oslagbar start på helgen. När jag kom ner till Strandvägen 1 möttes jag av Corinne som vinkade med världens största leende på läpparna.

Det vankades fredagslyxfrukost!

Det var jag, Corinne och Alexia som hade bokat in en liten dejt. Vi satt i två timmar och bara pratade om livet.

Jag åt en supersmarrig gröt.

Det bästa med dejten var att se hur Corinne strålade. Hon var på så bra humör – busig och mysig. Känns ibland som att mitt hjärta ska sprängas av kärlek när jag är med henne – så otroligt imponerad över den här lilla tjejen.

När klockan slog lunch och jag hade avverkat ett möte var det dags för dejt med dagens tredje pingla – Jossan!

Och hennes lilla Moon! HEJ GULLE! Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna alla fantastiska kvinnor, barn och hundar i mitt liv men TACKSAM är bara förnamnet.

Vi åt på Café PascalSkånegatan, det blev en vegansk morotssoppa och sen en vegansk munk med ”nutella”! MUMS.

Jag och Moon matchade…

… jag passade på att gosa så mycket som jag bara hann med.

På eftermiddagen hade jag en kampanjplåtning i tre timmar och när den var slut blev det indiskt och Let’s Dance resten av kvällen. En strålande fredag i mitt liv faktiskt.

  1. Tack för en superhärlig blogg, det känns alltid så mysigt att komma in här. Ingen ångest eller något, bara mysigt.

    På tal om ångest så undrar jag lite hur du hanterar situationer när du kanske måste ställa in en middag eller tillställning, på grund av ångesten? Jag har en social tillställning i helgen som jag skulle gått på, men som jag precis ställde in eftersom den ger mig ont i magen bara av tanken och med den kommer också grov ångest. Men nu i efterhand känner jag nästan MER ångest av att jag ställt in. Min kompis sa att hon förstod och undrade om något hänt, jag vet att hon bara gör det av omtanke men jag blev helt plötsligt så osäker på mina känslor. Ingenting speciellt HAR ju hänt? Jag mår bara inte bra just nu (vilket jag också sa till henne). Jag tror hon förstår, men jag får ändå ångest över att jag ställt in. Ännu mer ångest får jag över att jag vet att jag kommer se bilder från tillställningen på sociala medier, och veta att jag skulle varit där men inte är det.

    Hur brukar du hantera liknande situationer (om du varit med om det)? Kram <3

  2. Du har alltid så perfekta skjortor! Kan inte du göra ett inlägg med skjortor som sitter fint, är i bra kvalite? Eller ev ett inlägg med det inhop med kontorskläder som någon föreslsgit förut. Vore drömmen!!

    Med vänliga hälsningar Mikaela

  3. En HSP till här! Det är fasen en svår uppgift att hålla balansen. Jag avverkade 3 jobbintervjuer igår och det kan nog vara för mycket för vem som helst. Då kan du ana hur en högkänslig mådde igår kväll och idag. Hua. Efter ett halvår utan jobb är pressen enorm också. Idag vill jag bara försvinna. Kram till dig och tack för att du skriver så nyanserat och bra om livet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi