Möhippa och en heldag på Gröna Lund

Okej gänget, då lämnar vi fredagen bakom oss och dyker in i min lördag! Såhär såg jag ut kl 10 när jag gick hemifrån.

Klänning här, skinnjacka från LXLS, örhängen från Mango, skor från Gucci och sjal från Louis Vuitton

Det här gänget skulle nämligen överraska Sofia då det var dags för hennes möhippa. Hurra äntligen – som vi peppat!

Hon hade varit ute på pw runt Djurgården och blev sååå överraskad när hon kom in med hund, barnvagn och hela köret medan vi stod och skrek i köket. Älskar att överraska folk.

Vi började med en lång brunch hemma hos henne. Efter att vi ätit fick hon göra i ordning sig i lugn och ro medan vi drack bubbel och snackade skit.

Vid två-tiden tog vi oss till TAK där vi hade bokat lunchbord som följdes av roof top-häng.

Snacka om att vi hade tur med vädret – det kändes som att vara utomlands.

Här är jag och mina bästa granntjejer <3

Timmarna flög förbi och när kvällen kom gick vi ner till Nobis där vi bokat en svit för fortsatta lekar.

Vi spelade prosecco-pong, spelade upp lite klipp med Carl (hennes fästman) och så fick hon berätta om deras kärlekshistoria. Sen gjorde alla i ordning sig gemensamt innan vi tog oss an kvällen.

Ett riktigt glatt gäng tog sig sedan vidare till Papas där vi åt en härlig middag. Slutligen blev det tjejbord på FoU där vi dansade till stängning. Snacka om en TIOPOÄNGSLÖRDAG! Möhippor <333

Jo men jag var väl lite trött när klockan ringde 10.00 i söndags och jag varit ute till tre kvällen innan… eller fortfarande full kanske, det var högst oklart. Gjorde mig i ordning, tog årets kallaste dusch och sedan promenerade jag och D ut på Djurgården.

Vi skulle till Gröna LundMathem hade bjudit in alla sina ambassadörer och vip-kunder till en heldag på Grönan. Hur mysigt!

Vi tog med oss Timmy och Sofia.

Skjorta från Mango, jeans från BikBok

Det var ju helt fantastiskt väder även i söndags så vi hade faktiskt världens trevligaste dag. Åkte massa grejer och kramades i Kärlekstunneln.

Lunch i solen på Kryddhyllan = tio poäng!

Efter massa timmar promenerade vi hem igen, åt tunnbrödsrulle till middag och somnade innan tio (jag).

Det tog två dagar att återhämta mig från denna helg, men oj vad det var värt det!

  1. mickis kan inte du berätta mer i podden om hur du var när du var yngre? fick nämligen tanken när jag på sista bilden skymtar spåren av en gammal piercing under hakan?? haha<3 kan ni inte också berätta vad som har format er under barndommen (era familjeroller och hur ni utvecklades utifrån dem) Vore så spännande för jag beundrar verkligen dig så <3

  2. Är på jakt efter exakt en liknande röd väska som tjejen på bilden, vet du var den är köpt? 😀

  3. Hej! Vill tack för en så fin och inspirerande blig och fantastisk pod 😍 Tänkte fråga var kvinnan på bilden från gröna Lund köpt sin fantastiska randiga kostym med shorts och kavaj? Tusen tack för alla fina ord och alla inspiration du sprider 😃

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi