Sommarsandalen: Flattered x Michaela

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Flattered

Ni har väl inte missat att mina sandaler som jag har designat i samarbete med Flattered har kommit i nya färger för S/S 18-säsongen? För det har dem! Numera finns de även med silvermedaljong och i färgerna bränd gul, ljusblå, ljuslila och rosa. Den rosa är samma färg som innan fast med silver istället för guld (den efterfrågades massor ute i butikerna så därför valde vi att fortsätta med den färgen!). Alla är i mocka och de bara skriker SOMMAR när man tittar på dem.

Jag är så stolt över att ha designat en sko som är en liten GODISBIT och älskar mina sandaler mest av allt på jorden. De gula är min favorit, de har samma färg som solen när den är på väg ner, så himla magiska.

Ni hittar alla skorna här. Perfekta för dig som är ute efter ett par tjusiga sommarsandaler!

  1. De är SÅ fina! Min mamma köpte ett par förra året efter att jag visar dom för henne och jag är så avis! Hon ville safea och köpa svarta men jag övertalade henne till de rosa istället 🙂 Samma som jag hade valt om jag kunnat!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi