Frågor med Forni

Var kan jag lämna in mina gamla glasögon om jag vill? Så fin grej att göra ju!

Åh, fint att många vill skänka. Ni kan lämna in era glasögon i närmsta Synoptikbutik så tar Optiker utan gränser med dem på sin nästa resa! <3

mickis kan inte du berätta mer i podden om hur du var när du var yngre? fick nämligen tanken när jag på sista bilden skymtar spåren av en gammal piercing under hakan?? haha<3 kan ni inte också berätta vad som har format er under barndommen (era familjeroller och hur ni utvecklades utifrån dem) Vore så spännande för jag beundrar verkligen dig så <3

Hej fina!

Bra idé, jag sparar ”barndomen” till ett framtida avsnitt. Jo, visst hade jag en piercing i läppen när jag var yngre haha 😉 Puss!

Vart är din fina blus ifrån?

Ahlvar Gallery! Det är min bästa ”finblus”.

Du har alltid så perfekta skjortor! Kan inte du göra ett inlägg med skjortor som sitter fint, är i bra kvalite? Eller ev ett inlägg med det inhop med kontorskläder som någon föreslsgit förut. Vore drömmen!!

Med vänliga hälsningar Mikaela

Hej kära du,

Självklart kan jag det! Jag älskar en tjusig, enkel skjorta som sitter bra. Ska knåpa ihop ett härligt inlägg.

Kram!

Hej! Jag har en fråga till frågor med Forni! Hur sköter du om dina väskor? Jag tycker att en av mina som jag lagt rätt mycket pengar på för ca ett år sedan har blivit lite ”dassig” typ? Smörjer du in dem med något för att behålla blänket liksom? Tack för mysigaste bloggen!

Hej finis!

Jag håller med om att vissa väskor liksom tappar stinget ganska snabbt – medan vissa andra håller år efter år och fortfarande ser nya ut. Jag försöker generellt att vara lite försiktig (utan att överdriva) och sen gör jag rent dem med jämna mellanrum. Då smörjer jag in med läderfett och putsar 🙂 Puss!

Hej Michaela! Tack för en bra blogg! Jag tittar in då och då och tycker om att du fokuserar mycket på välmående: att ta dig tid att träffa vänner och familj, träna, äta gott och reflektera. Jag blir verkligen inspirerad av det! Nu till min fråga: jag läser mycket, det får mig att må bra. Har du några tips på härliga böcker/författare? Jag har precis läst två böcker jag verkligen gillar: ”En annan Alice” och ”Bokhandeln på Riverside Drive”. Båda handlar om unga kvinnor som försöker hitta sin väg i livet, avgöra vad som är viktigt och hur långt man vågar följa sitt hjärta. De är sååå bra! Har du läst dem? Kram Anna

Hej fina Anna

Tack för varma ord. Jag har inte läst dem men tack för tipsen! Jag tycker att det är SÅ svårt med boktips för det är så otroligt individuellt. Men ett par spontana boktips är: Högre än alla himlar och Samtal med vänner. Jag gillar böcker som handlar om vår moderna tid och om människor som lever liv jag kan sätta mig in i, vilket båda dessa gör. Annars gillar jag t.ex. Fredrik Backman och tycker att alla hans böcker är helt ljuvliga, det är en helt annan stil än det du beskriver men språket är magiskt. Puss!

Om du kommer hem och är skithungrig – vad slänger du helst ihop en helt vanlig tisdag då?

Hehe. Jag handlar ju på Mathem så de flesta av mina måltider är hyfsat planerade. Men mina ”go to”-rätter är halloumisallad, halloumistroganoff, pasta med tomatsås (om D lagar!), frukost till middag eller lax med sallad. Jag brukar ha dessa ingredienser hemma, jag har ofta lax i frysen och halloumi i kylen samt några burkar passerade tomater och alltid ett gäng olika grönsaker som behöver ätas upp. I skafferiet står ofta linser, quinoa och råris som går att komplettera med för att få till en middag.

Vilken är er go to-rätt?

Puss!

  1. Åh höre än alla himlar <3 jag har precis läst klart tredje och sista delen i serien. Helt otroligt hur man känner att man varit en del av det gänget. Som att jag känner dem! Kan verkligen rekommendera hela triologin, blivit så tagen att jag gråtit flera gånger.

    1. Den triologin är den bästa jag någonsin läst <3 Är genuint avis på dom som inte läst dom ännu!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi