Fredag!

Hej fredag!

Oj vad skönt det är med långhelg. Jag har förvisso lite jobb idag men det finns värre dagar att jobba på (typ kolsvart måndag i januari) än idag. Vi ska strax hoppa in i bilen och köra ut mot Linn och Mattias lantställe, det blir en heldag och övernattning där. Det är ju så fint väder så vi smsade igår och frågade om vi fick komma ut. Mysigt med spontant landet-häng!

Jag ser fram emot att bada i poolen, grilla, dricka ett glas vin vid poolkanten och jobba någon timme ute i solen med datorn på magen. Jag älskar att hänga med Linn för hon jobbar på samma sätt som jag gör – lite hela tiden – vilket gör att man aldrig behöver skämmas för att dra upp datorn. Sist vi var där gick vi och la oss vid 03, ändå smög vi upp samtidigt vid 08 och satte oss i vardagsrummet med varsin dator.

Nu ska jag slänga på mig en klänning, det blir något riktigt somrigt idag tror jag!

Jag hoppas att ni får en underbar fredag, men innan ni går! Rösta på Margaux ikväll i Let’s Dance! Hon är ju DEN ENDA tjejen kvar (!) och det vore verkligen kul om hon stod i final. Det första jag sa när hon berättade att hon skulle vara med var ”Du kommer att gå till final” vilket hon skrattade åt – det är ju så mycket kändare personer med. Det kanske förvisso är sant, men Let’s Dance handlar inte om det. Det handlar om att bygga relation, ge av sig själv, jobba stenhårt och vara bjussig. Vilket Margaux alltid är. Smsa Margaux till 72 400 så ser vi till att min älskade går hela vägen till final.

PUSS!

En dag på landet i juni förra året!

  1. Åh det låter som perfekta sättet att spendera den här helgen, skönt att kunna varva jobb men häng med god mat 😉

  2. Hej! Förstår om detta är en för privat fråga – då behöver du naturligtvis inte svara. Jag undrar ändå en sak, hur ställer du dig till botox? Jag tycker på ett sätt att det är en skrämmande utveckling att så många väljer att göra sina ansikten alldeles stela med botox och fillers. Tanken på en orörlig panna skrämmer mig. Samtidigt kan jag själv leka med tanken att sätta botox i argrynkan och vet att det finns grader i helvetet vad gäller botox, haha. Men är livrädd för att inte kunna göra miner på samma sätt som förut. Du har säkert en del vänner som gör botox, tycker du att deras mimik blivit starkt påverkad av detta?

  3. Hej Michaela,
    En fråga (som inte har med inlägget att göra) till frågor med Forni kanske?
    Du refererar ofta till dig halv som högkänslig. Har du fått ”diagnosen” hos en psykolog eller har du själv kommit fram till det?
    Jag känner igen mig i så mycket av de exempel du tar upp i samband med att du berättar om din högkänslighet men kan inte med att ge mig själv den ”etiketten”. Om det inte blir för personligt får du gärna berätta mer om detta om du inte redan skrivit om detta.
    Tack för bästa bloggen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi