Solglasögon i mängder!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Triwa

Crystal Klara (nyhet!)

Som ni vet är jag ambassadör för Triwa. Tidigare under våren har jag ju visat upp presenttips och klockgarderoben för er vilket har varit så roligt. Triwa har ju både sitt kontor och sin lilla butik precis bredvid mitt kontor vilket gör att jag är där och hälsar på ganska så ofta. Jag älskar att det är ett svenskt varumärke med fokus på design där alla jobbar och utvecklar bolaget direkt från Stockholmskontoret.

Nåväl, det var inte det jag skulle prata om idag utan om deras utbud av solglasögon!

Nu när våren (eller sommaren!) är här är det hög tid för att bygga på solglasögon-garderoben. Som ni vet älskar jag solglasögon och har ett helt gäng som jag växlar emellan. Till denna säsong har Triwa släppt flera nyheter, bland annat denna modell som heter Klara och finns i tre olika färger (svart, blå och peach). Såg dessa på Ellinor och tyckte de var så snygga vilket resulterade i att jag sprang ner till Triwas butik morgonen efter för att införskaffa mitt egna par.

Alabaster Olivia

En modell jag tidigare testat i andra färger är Olivia. Älskade dessa i vitt som kanske är en av årets största solglasögontrender. Det är de perfekta bågarna om man vill få till en somrig look. Jag tycker dessa känns så lyxiga samtidigt som de har en human prislapp på 1195kr. Missa inte den lilla vinröda detaljen på kanten, så fint!

Blue Bird Ingrid

Modellen Ingrid har haft som favorit sen jag började jobba med Triwa. Jag har använt dessa i  färgen Pearl och får alltid komplimanger när jag har de på mig. Dessa är i färgen Blue Bird och ser vid första anblick svarta ut, men har små detaljer i blå-grönt som gör de lite roligare. En klassisk modell som kommer få följa med mig under lång tid framöver! Måste slå ett slag för Ingrid i färgen Pearl igen också – de är så härligt retro och passar perfekt till sommarens retrotrend!

Pine Folke (nyhet!)

Triwas andra nyhet för den här säsongen är modellen Folke som egentligen är en herrmodell men passar lika bra på alla. Många av Triwas modeller är unisex så jag och D brukar dela lite. Bågarna är lite nättare vilket jag gillar och har en ganska maskulin look vilket är fint till typ jeans och t-shirt. Folke finns i blått, mörkgrönt och chestnut.

Vilket par var er favorit? I butiken eller på hemsidan finns massa fler modeller så ni kommer garanterat att hitta minst en favorit. Själv håller jag hårt i dessa fyra modeller genom sommaren!

Vill ni spana hela kollektionen kan ni göra det här. Är ni sugna på antingen solglasögon eller något annat hos Triwa får ni 20 % rabatt med koden FORNI20.

Puss 😎

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi