WEEKLY PLANS

Måndag morgon och jag är helt slut efter en långhelg med ledigt. Märkligt det där hur man kan bli ännu tröttare av långhelger + fint väder. Man (i alla fall jag) håller liksom igång hela tiden vilket känns när jobbveckan börjar på måndagen sen.

Jag har haft en så underbar vecka förra veckan som ni ska få en bildbomb ifrån. Snacka om att Sverige har LEVT under dessa dagar. Vet inte hur många glada leenden jag har fått riktade mot mig under förra veckan men mer än vad jag sammanlagt har fått från oktober till maj.

Hur känner ni med våren, blir ni också lite vårstressade eller får ni bara massa härlig energi av solen?

Oh well, nu kikar vi på min vecka!

Måndag: Kontorsdag och yoga. Fasiken så skönt med en helt vanlig måndag.
Tisdag: Hemmajobb och presslunch för By Timo.
Onsdag: Ett gäng möten som lappar över varandra under hela arbetsdagen så det blir en heldag på kontoret. Efter jobbet väntar healing yogan och sen ska jag podda på kvällen. Har ni några önskemål på ämnen?
Torsdag: Jag börjar dagen med att gästa en podcast och på lunchen har Jossan bjudit in till presslunch på Djurgårdsbrunn, mysigt. På eftermiddagen har jag bokat en blow dry på Bangerhead som jag hoppas att jag hinner med, det hade varit så lyxig att bli fin i håret inför helgen. Efter det väntar ett par events och så eventuellt en middag med Cilla ute i solen!
Fredag: Kontorsdag. På lunchen har By Malina bjudit in till presslunch, hoppas att solen skiner! Och på kvällen har Pingis & Bella bjudit in till roséhäng, det ser jag fram emot.

Okej gänget, dags att hugga in i veckomötet med Theres. Kika in snart igen för bildbomb från veckan! Puss <3

  1. Superfin blogg! Jag har ett förslag på ämne; att flytta isär med från sin kärlek. Paret är kära i varandra men mår inte bra av att bo ihop, så man flyttar isär. Ni kan prata om det, om ni vill. Om ni har egna erfarenheter om det, vad ni kände och hur ni tänkte under den tiden och om ni har några tips!

  2. Jag uppskattar solen och det är bra att så många känner sug lättare i själen när värmen kommer. Men dessvärre blir jag mer stressad. Är sjukskriven och lever inte upp till bilden av att sprudla, ha roligt, träffa vänner, vara lite solkyst gärna fräsch och ny färgar hår, heller ingen kropp som fått tillräckligt med motion (vad nu tillräckligt är..). Är medveten om att det här INTE spelar någon roll egentligen, så jag jobbar med att försöka släppa krav & stress. Tillåta mig vara sjuk för så är det, men än så länge stressar den här årstiden mig otroligt mycket..

  3. Hej Michaela! Kan inte du tipsa om lite bra böcker inför sommaren? känns som du alltid läser så mysiga och inspirerade böcker. Är precis som du, en kärleks-fantast så lite mer åt det hållet :)) Du vet sånna böcker som verkligen sätter ord på känslor, typ som dina böcker som jag tycker om så mycket. Kram!

  4. Jag lyssnade precis på era två senaste avsnitt, i det näst sista (tror jag) där du berättar om din resa till Italien säger du att det är just det som är livet. Solen, dom man älskar, allt det lilla i vardagen. Jag skulle tycka det var intressant att höra mer om hur man får värde i vardagen. Hur undviker man hamsterhjulet och ser till att vardagarna betyder lika mycket som helgerna och inte bara är en transportsträcka? Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma på heltid och tänker mycket på det här, men jag behöver tips! Hoppas du förstår vad jag är ute efter 🙂 puss!

  5. Alltså jag älskar ju er podd, speciellt när ni pratar på om allt möjligt. Jag sitter i princip alltid och skrattar högt. Ni är fantastiska!
    Ett önskemål hade varit om ni pratade mer om utbrändhet, högkänslighet och allt vad det innebär. Är själv HSP och blev utbränd för 2 år sedan, och i vissa perioder har jag så svårt att acceptera att jag aldrig kommer ”bli som förut”. Tex att energin inte är tillbaka 100% osv. Hur tacklar du sådana tankar? Hur gör du när andra personer vill boka in 711 grejer med dig men du bara känner att du orkar boka in 1? Hur tacklar du högkänslighetens jobbigare dagar? Förstår om du inte har några direkta svar på detta, men hade varit intressant att lyssna på ert samtal om det.
    Kram <3

  6. Barndomen! Som någon tipsat om tidigare. Vilka ni var, hur den format er, hur er föräldrar uppfostrat er, hur relationen till era såg ut då och ser ut idag 🙂 Hoppas du får en supermysig vecka <3
    PS. Ska till Stockholm i helgen och ser jag dig kanske jag vågar fråga om en bild -du är jag ju någon jag tycker om 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi