How to: Vardagsmake med NIVEA

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

Åh så stolt jag är över att presentera det här samarbetet för er!

Tillsammans med NIVEA frontar jag och min älskade Sarah Grundén deras kampanj Loved by Make Up Artists. Vi kommer under resten av året att presentera NIVEAs nya micellära vatten MicellAIR och hur vi använder produkterna i MicellAIR-serien i vårt dagliga liv. För som Sarah säger, vägen till en strålande hy är genom en bra rengöringsrutin!

Först ut – vardagsmaken och hur vi rengör ansiktet samt tar bort sminket med hjälp av MicellAIR Cleansing Water + Cleansing Wipes.

Det finns ingen bättre make up artist i hela världen än Sarah. Hon har, som många av er vet, sminkat mig i många år och är helt otrolig. Oavsett om det handlar om vardagsmake eller bokomslag skapar hon perfektion och jag är så glad över att hon har visat hur hon lägger en vardagsmake i denna video. Ta ett par minuter och inspireras!

Jag har på mig smink när vi börjar filma som vi tar bort med hjälp av MicellAIR Cleansing Wipes. Cleansing Wipes är perfekta att ha med sig i handväskan så att man kan fräscha upp huden vid behov. Jag har till exempel alltid ett paket med mig när jag flyger. Sen tar jag alltid en wipe för att ta bort dagens sminkning så fort jag kliver innanför dörren, vill gärna låta huden andas när jag är hemma.

NIVEA MicellAIR är ett micellärt vatten som rengör huden utan att torka ut. Det drar till sig smuts men lämnar ändå huden återfuktad. Micellärt vatten är en favorit hos många make up-artister – därav kampanjnamnet ”Loved by Make up Artists”! Och därav Sarah som min eminenta kompanjon i denna kampanj ♥

Tada! Se så tjusig jag blev efter Sarahs vardagsmake.

MicellAIR drar åt sig smuts som en magnet, vilket gör det till ett perfekt rengöringsredskap i din vardag.

För att använda MicellAIR tar du hjälp av en bomullspad. Häll MicellAIR på din bomullspad och dra sedan paden med lätt hand över ansiktet för att ta bort dagens make up, smuts och allt annat som samlats i ansiktet efter en lång jobbdag. Njut sen av en fräsch och rengjord hy!

Om du klickar här så kan du läsa om Sarahs proffstips för att få till (och ta bort!) vardagsmaken.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi