Frågor med Forni

Hej! Var är din vita skjorta ifrån? 

Ralph Lauren – men den har några år på nacken!

Vart är din ljusblå klänning ifrån?💗

Shein <3!

Var kommer dem vita skorna ifrån? 😀

Topshop (annonslänk), jag fick låna dem av Joanna, snällt va <3

Hej Michaela, En fråga (som inte har med inlägget att göra) till frågor med Forni kanske? Du refererar ofta till dig halv som högkänslig. Har du fått ”diagnosen” hos en psykolog eller har du själv kommit fram till det? Jag känner igen mig i så mycket av de exempel du tar upp i samband med att du berättar om din högkänslighet men kan inte med att ge mig själv den ”etiketten”. Om det inte blir för personligt får du gärna berätta mer om detta om du inte redan skrivit om detta. Tack för bästa bloggen!

Hej fina!

Högkänslig är ingen diagnos så det finns ingen att ställa (som jag har förstått det i alla fall, kan såklart ha fel). Det handlar ju om att själv känna att ens känslor tar mer plats i ens kropp än vad det verkar göra hos andra personer. Om man känner det så är man det, helt enkelt. Lite som att vara kär – man bara vet när man är det haha.

För mig handlar det inte om att sätta en etikett på mig som person för att hitta en tillhörighet – jag är Michaela med allt vad det innebär – däremot handlar det om att kunna förstå sig själv på ett nytt sätt. När jag kom i kontakt med HSP-begreppet började jag googla och hittade så mkt info som stämde in på mig. Hur man reagerar i vissa situationer, hur man beter sig i bråk, på arbetsplatsen etc. Hjälp för att förstå sig själv helt enkelt.

Ska absolut försöka skriva mer om det men kan rekommendera dig att googla en del och suga i dig den infon som finns – för din egen skull! Och kom ihåg: du får vara vad du vill, du behöver inte sätta etikett på dig själv <333 puss!

Varifrån kommer dina fina örhängen? 🙂

Mango!

Hej fina Michaela! Så mycket drömmiga kläder, man vill ju ha ALLT!! Men min fråga gäller yogamatta! Kan inte du, tillsammans med din yogalärare Jennie, ta fram några tips på de bästa yogamattorna? Tycker det är svårt att veta vad man ska ha! Den jag har just nu är en vanlig som är köpt på Stadium men den är så hal så jag är inne på att köpa en ny för det är så jobbigt att halka runt när handsvetten börjar komma… Kram och tack för världens bästa blogg!

Hej bästa

Klart jag kan det! Personligen så gillar jag Adidas by Stella McCartney som resematta, Grounded Factory som hemmamatta och sen har vi mattor på studion som jag älskar, jag ska kolla upp vad de heter så återkommer jag. Puss!

Så roligt med nya boken! Kan man få en liten hint om vad den kommer handla om? Och när kan jag köpa den!!! Puss!!!

Tack fina du! Den kommer att handla om alla känslostormar som pågår inuti oss – från de mörka till de ljusa. I november finns den i butik. Jag är så exalterad! Puss

Hur f*an vet man att man lever med rätt partner? Varit tillsammans i två år men börjar tvivla.

Hmm… du bara vet. Om du känner in ordentligt så vet du vad som är rätt. Men du behöver inte ha bråttom i dina beslut – om du tvivlar kan du stanna där du är istället. Till slut kommer du att känna åt vilket håll du lutar och vad som är rätt för dig. Det är jag säker på <3

  1. Så otroligt fint svarat på frågan om HSP, jag blev alldeles varm i magen när jag läste det. Håller helt med om att vi absolut inte behöver sätta etiketter på oss själva om vi inte vill <3 HSP är ett karaktärsdrag så egentligen inte mer speciellt än något annat, samtidigt så fick jag jättemånga förklaringar till varför jag är som jag är när jag insåg att begreppet finns.

    Till dig som ställde frågan så finns det mer att läsa om HSP här (med än fler källor och lästips): http://www.bossbloggen.se/om-hsp-och-att-vara-stark-men-kanslig-pa-samma-gang/

  2. Jag kan varmt rekommendera ett yogamärke jag nyss har hittat till, yogish collective! Beställde en matta därifrån och har aldrig varit mer nöjd med en matta! Tips tips

  3. Jeansen på första bilden var ju SÅÅ snygga!! Var har du köpt dem? Håller tummarna att de finns i butik!

  4. Ang om man vet om man lever med rätt partner. Säger som Michaela att man bara vet det, men alla relationer går upp och ner, likaså med sin partner. Jag behöver mål i min relation för att den ska vara spännande och rolig, annars blir det slentrian och livet blir lätt ”trist”. Fundera över VAD det är som gör att du tvivlar – det behöver inte alls ha med personen att göra nämligen utan andra små saker som skaver.

    Lycka till!

  5. Hej Michaela!

    Kan inte du skriva dina tankar kring om man känner någon som man tror är helt rätt för en, man har känslor för den personen, men hen inte ser dig på samma sätt? Alltså att man helt enkelt har haft känslor för någon under lång tid och känner shit this is it, men personen ifråga inte känner likadant eller ser inte en på samma sätt. Man är alltså inte ens i ett förhållande med hen. Har du någonsin känt så kring någon.

    ps! Du är en av Sveriges bästa skribenter och författare enligt mig. Kan läsa din böcker mm om o om igen.

    Mvh

    A

  6. Tips till dig och ni andra som kikar in här. Bästa, bästa, bästa boktipset- drunkna inte i dina känslor! Har aldrig läst en så bok dom känts så otroligt näta, ja nästan som att det skulle varit jag själv som skrivit boken. Den handlar om högkänslighet och allt vad det innebär ❤️ Läs! Grät av igenkänningsfaktor! Pusselbitarna föll liksom på plats. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi