Fredagsmorgon full av energi

Åh vilket härligt humör jag är på. Jag har känt mig lite ur balans hela veckan tack vare den här jäkla pollen i kombination med lite för mycket vin och kött i förra veckan. Den här veckan har jag boostat kroppen med frukt och grönt i mängder så nu känner jag mig äntligen lite bättre igen.

Tänk förr i tiden när jag bara tryckte i mig värktabletter och fortsatte köra på. Glad att jag vet bättre idag.

Anyhow, igår efter jobbet gick jag till Nobis för att äta en tidig och barnfri middag med Cilla. Jag hade varit hos Bangerhead Studio på en blow dry innan så kände mig riktigt torsdagsfin.

Vi började med en ingefärsdrink (hehe, snacka om att försöka kombinera den festliga sidan av mig själv och den som vill boosta). Solen kom fram och jag njöt av kvalitetstid med min kära vän.

Vi började med att dela på en kronärtskocka, mums så gott det är att hugga in på.

Sen tog vi varsin pasta med ragu som var mycket god och ett glas rött vin. När jag kollade på klockan hade det helt plötsligt gått fyra timmar och vi promenerade hem tillsammans i den något kalla försommarkvällen.

Tänk om jag hade vetat om, när jag var fyra år och träffade Cilla för första gången, att vi 25 år senare skulle bo grannar. Att hon är mamma och att vi fortfarande skrattar så vi gråter tillsammans. Glad över det.

Jaja. Nu ska jag jobba undan innan klockan blir lunch och lunchfest för By Malina står på schemat!

  1. Åh vad skönt att höra! Det är en konst att lära sig se vad man behöver och sen ge sig det, istället för att försöka döva eller bara fortsätta köra på. Jag är inte så bra på det, men blir bättre! Blir glad av att läsa hur du känner in och väljer det som får dig att må bra <3

  2. Hej! Kan du känna en tvekan eller oro inför att skaffa barn utifrån att du är en högkänslig person? Jag är själv det och nu med rätt stora barn inser jag att oro och andra känslor av det kanske mer negativa slaget har krävt mycket av mig eftersom jag känner och tar in allt så mycket. Kram!

  3. Hej Michaela! Här kommer en fråga till ”frågor med Forni”. Kan du tipsa om några restauranger i Stockholm som serverar god tillagad vegetarisk/vegansk mat? (Tänk middag och inte en sallad på café)

    Kram Julia

  4. Hej Michaela! Jag har en fråga till dig.
    Jag har en sedan en tid en väninna som blivit rätt jobbig att umgås med, hon får mig ofta att känna mig sämre än henne då hon lägger kommentarer och definierar hur saker bör göras/hur man bör leva. Som exempel har jag inte börjat studera, medan hon har, och då kan jag känna mig stressad och dålig efteråt för att jag inte har börjat än.

    Mitt problem är att vi har varit vänner sedan flera år och jag vet att hon bryr sig om mig ändå (därav bryr jag mig ändå om henne). Alla andra våra gemensamma vänner är less på henne och har tagit avstånd, vilket gör att jag känner mig extra ansvarig som den vän som ”finns kvar”.
    Jag och en gemensam vän till henne har pratat om huruvida vi ska ta upp med henne hur hon får oss att känna med sina kommentarer, samtidigt kan jag känna att jag inte vet om det kommer leda någon vart ?
    Jag har i övrigt många mycket närmare vänner och för att utrycka det rent krasst ”inget behov av att ha henne som vän”, men kan ändå känna att det är svårt att dissa någon då det både ger mig dåligt samvete men också att jag ändå någonstans bryr mig om henne…
    Hur skulle du göra i denna situation?

    Uppskattar dig och din blogg!
    Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi