Blommor och ord

Skjorta och byxor, By Malina (annonslänkar)

God morgon!

Det är inte så kul att vara hemma i det här vädret… någon annan sjukis där ute som håller med?

Såhär såg jag ut i fredags när jag kände mig allt annat än sjuk. Det här kommer helt klart att bli en favoritoutfit i sommar!

Idag är det skrivdag. Jag njuter mer av att skriva just nu än vad jag har gjort på länge. Det är liksom lustfyllt på riktigt. Även om jag skriver om saker som gör ont, även om jag får tårar i ögonen mellan varven och det smärtar att vara så ärlig och se sina känslor printas ner i ord… så är det också förlösande. Kanske gör den här boken mig lite lyckligare när allt kommer omkring. Jag tycker om utmaningen i att dela med mig och just nu känns det bara bra. När orden blir offentliga kanske jag känner annorlunda. Nu sprutar dom ur mig, det känns som att jag kräks ut ord. Jag visste inte att jag hade så mycket inom mig.

Jaja. Skrivdag alltså, men kika in lite senare för helgen i bilder.

Puss!

  1. Ser så fram emot att läsa din bok! Du skriver så fint och ärligt. Hoppas den känslan du har håller i sig! Kram

  2. Åh så tjusigt set!! Ser fram emot nya boken – sträckläste din senaste bok på en dag och har sedan gått tillbaks och läst igen och igen och igen. Tack, för att du delar med dig av dina ord, känslor och tankar. Kramar och krya på dig! <3

  3. Åh längtar så mycket efter att få läsa den nya boken! ÄLSKAR din senaste bok ”Jag är inte perfekt tyvärr”, har aldrig läst ut en bok så snabbt som jag läste ut den. Din blogg och eran podd är också bäst förövrigt, känns som att du alltid är så ärlig och genuin i allt du gör, tack för det <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi