En liten lista om just nu

God morgon!

Här kommer en liten just nu-lista som jag snodde av Sandra.

Just nu…

Tänker jag på:
Boken. Blir det något av det här?
Podden. Vi ska podda om dåliga dejter och att inte hitta rätt, vad ska jag säga kring det här? Vad har jag haft för dåliga dejter i mitt liv? Hur mycket ska jag dela med mig av.
Att rensa. Jag rensar på ett maniskt sätt hemma just nu men försöker samtidigt att ta det lite lugnt – jag är ju sjuk! Inget som min hjärna verkar fatta.

Är jag glad över:
Att mina pms-dagar är över och jag känner mig som mig själv igen. Att jag pratade i telefon med Petra igår morse och att en våg av kärlek bara sköljde över mig när vi pratade med varandra. Att jag har så mycket i mitt liv, som jag ibland tyvärr glömmer bort för jag tänker på allt det jag inte har.

Äter jag helst:
Har dille på all slags korv, croissanter eller smöriga bullar och vitaminrika juicer just nu. Helst inte tillsammans dock :)))

Längtar jag efter:

Att känna mig stark i kroppen.

Är jag ledsen över:
Saker jag inte kan kontrollera.

Läser jag:
Livet kan börja av Sheila O’Flanagan. Den handlar om en kvinna som lämnar sin man utan ett spår och drar till Frankrike. Precis den typen av lättsam och lagom inspirerande bok jag är sugen på just nu.

Är jag stressad över:
Saker med jobbet och saker privat. Till exempel i jobbet, att jag skulle behöva fler personer i vårt team men inte hittar rätt när jag letar (vilket kostar i energi och tid). Men också sånna saker som att jag privat inte hinner/orkar träffa alla mina vänner så mycket som jag önskar för att energin inte räcker till.

Är jag nöjd med:
Att jag är så duktig på att samla mig, grunda och hitta kraft när det känns som att jag faller handlöst. Att jag liksom inte ger upp utan behåller lugnet och hittar in i min glädje igen. Att jag kan gå igenom tuffa grejer på egen hand och hitta styrka när jag letar inåt.

Drömmer jag om:
Mindre jobb, att vara utomlands mer på ett privat plan, att inte ha så dåligt samvete.

  1. Jag har en fråga till dig som influencer, om jag fattat det hela rätt så handlar det om att marknadsföra sig själv och sitt bolag genom sociala medier och samarbeten. Men de få bloggar jag läser så är det ofta det skrivs om hur stressigt det är osv. Är inte lite av poängen att man ska jobba för sig själv och kunna ta ledigt när man känner att man inte pallar mer? Jag förstår att man inte bara kan stänga ner allt på obestämd tid men det är väl ändå en själv som bestämmer hur mycket jobb man ska ta på sig? Personligen väger (fri)tid högst av allt när det kommer till både mående och val av arbete. Hur tänker du?

    1. Nu frågade du visserligen inte mig, men det här är vad jag tror: Som influencer är det nog svårt att dela på rollen som privatperson vs rollen som företag. Det gör att allt flyter ihop. Dessutom ska du ha content VARJE dag, och allra helst från ditt egna liv (dvs inte bara annonser, för då tycker vissa – kanske med all rätt – att det blir för opersonligt). Det här luckrar upp relationen mellan privat och arbete. Dygnet har trots allt bara 24 timmar, och under dessa timmar ska du inte bara ha upplevt något som kan bli ett blogginlägg – du ska också ha fotat, redigerat, skrivit och allra helst stava rätt också. Vid sidan om ska du helst ha ditt egna liv, och det är nog här det blir svårt. Arbete och fritid flyter ihop för många idag, men särskilt mycket för en influencer tror jag. Och så är det fritt fram för vem som helst bakom en skärm att öppet tycka och tänka vad som helst, dygnet runt. Hade inte pallat en enda dag.

    1. Tänkte precis fråga detsamma; vilken typ av färdigheter/kompetens är ni i teamet i behov av? Vi är ju många här som har vänner som har vänner som har vänner, etc 🙂

  2. Fina Michaela,

    Du har så oerhört mycket talang och driv!

    Tänk på friheten du har i ditt jobb. Du kan jobba varifrån som helst! Jag hade gärna bytt med dig 😊

    Men du verkar samtidigt vara en perfektionist och det är farligt. Du hinner med allt du vill, du är ju fortfarande så ung!

    Ta hand om dig!

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi