Balkongbonanza och midsommarinspiration

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Bonusway


Dags att visa upp mina nya teman på Bonusway!

Att skapa teman och dela dem på Bonusway är ett så härligt sätt att samla inspiration på. Jag skapade mina första teman för några veckor sen och de senaste dagarna har jag skapat och fyllt på två nya teman (perfekt syssla när man är sjuk!).

Mina nya teman blev ”Balkongbonanza” och ”Midsommar!” eftersom det är dit mina ytliga tankar vandrar just nu. Jag har varit lite låg senaste tiden och då behöver jag få lägga energi på något som inte känns på riktigt, utan bara är mysigt. Planera vilken klänning som passar till midsommardagen eller huruvida jag ska köpa ett parasoll eller inte till balkongen.

Här är lite saker jag är sugen på till balkongen i sommar! Naturmaterial mmm…

Vill ni se alla produkterna i min balkong-kategori kan ni gör det här.

Midsommar tillbringas i Sverige i år. Vi har varit lite osäkra på vad vi ska göra och vår interna kommunikation har inte varit på topp (hehe så som det kan bli i en relation) men det blir i alla fall en mysig helg i vänners goda lag. Jag kommer att satsa på en skir klänning på midsommarafton och kanske något med ordentligt mönster till midsommardagen.

Vill ni se allt jag samlat ihop inför midsommar kan ni göra det här!

Ni vet väl att man får pengar tillbaka på allt man köper via Bonusway? Det är så enkelt att använda sig av och ger pengar tillbaka på varje digitalt köp du gör. De flesta webshopar jag använder mig av på nätet är kopplade till Bonusway vilket gör att jag får pengar tillbaka på typ 80% av mina onlineköp.

Skapar ni ett konto på Bonusway får ni just nu 50kr i samband med ert första köp – in här och registrera er!

  1. Tack för världens bästa blogg!
    Behöver din hjälp.. ska på en första riktiga dejt med en kille på söndag. För första gången på länge så har jag en väldigt bra magkänsla och är givetvis redan nu lite smått nervös.. vad ska man ha på sig? Vi ska ses på eftermiddagen och spela minigolf/äta glass. Är det ”för mycket” att ha klänning?
    https://m.zara.com/se/sv/randig-klänning-med-rynkning-p02881610.html?v1=6140121&v2=719020
    Har denna klänning hemma men vet inte om de blir för ”romantiskt”, hur ska jag tänka?
    Kram Sofie

  2. Åh vad härligt! Håller precis på att göra om min balkong så ska definitivt spana in ditt tema 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi