Inspiration: Örhängen

Jag har ett önskeinlägg som vore sååå kul om du ville göra.. Ett inlägg om tips på örhängen. Du har alltid så så fina örhängen och jag behöver verkligen tips på vart man kan köpa alla dessa fina. Gärna budgettips också då jag inte riktigt har råd att köpa massa dyra. Gärna i flera olika prisklasser 🙂 Kram på din finis!

Hej bästa!

Örhängen <333

Sen jag klippte av mig håret har jag blivit nästintill besatt av örhängen i alla dess former. Det är så tjusigt och piffar till vilken look som helst.

Självklart ska jag dela med mig av ett gäng favoriter, de kommer här!

Annonslänkar: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.

  1. Hej fina! Jag vill verkligen veta vart nr 4 kommer ifrån men tyvärr funkar inte länken, kan du justera det? Eller svara här vart de kommer ifrån? Ha det bäst!! 🙂

  2. Kul med inspiration om örhängen, men jag hade önskat mer info om de olika örhängena (märke, modell) istället för att behöva klicka på 13!! annonslänkar för att få information om dem.
    Tyvärr känner jag att inlägget gick från inspiration till köp via mina länkar.

  3. Hej Michaela
    Du har alltid varit fin men just nu lyser det verkligen om dig. Wow!
    Det var bara det jag ville säga.
    Kram

  4. Michaela, vad är det för storlek på din Sac du jour? Är bredden 32 cm? Supersugen på att köpa en och tycker din ser ut att vara perfekt i storlek. Vill inte ha för stort så jag är supertacksam om du kan ge mig mått 🙂
    Tusen tack för en härlig blogg! Tycker du är fantastisk, och så roligt med din och Hamiltons bok.

    Kramar,
    Sofia

  5. Älskar örhängen! Vet att du har sagt att du trodde du skulle sluta som lärare när du var ung, skulle vara kul om du kunde skriva lite om kläder och läraryrket. Hur tror du att du hade gått klädd om du var lärare? Vissa dagar kan jag tycka det är hur enkelt som helst, jag kan ju bära i princip allt på jobbet, men ibland känner jag mig ändå väldigt begränsad när jag står framför garderoben på morgonen innan jobbet.

    Kramar från en bloggläsande lärare

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi