Champagnebrunch, sydeuropeisk afton och dejtlördag

Hej och välkommen till min helg i bilder! Den här helgen började redan i torsdags, då jag var inbjuden på champagnebrunch på Diplomat. Jag och Petra parkerade oss snabbt på balkongen.

Det var Elsa Billgren och Alexandre Bonnet som hade bjudit in till kalas. Kolla in utsikten från balkongen på Dagmar-sviten, älskar den.

Elsa hade ju designat en förpackning för dem. Här berättar hon om hur hon tänkte när hon tog fram den.

Så fint uppstyrt och jag gick där ifrån med ett leende på läpparna. Snacka om lyxig arbetsdag!

I torsdags kväll hade jag ju middag med sydeuropeiskt tema. Det kommer ett ordentligt inlägg om middagen senare men några mobilbilder får vara med i helginlägget.

Jag var klädd i guldklänning, hade guldögonskugga och kände mig alldeles strålande.

Vi hade en kock från restaurang Portal på plats, Jonas, som var helt jäkla övergrym. Här är en saffranspaella med piggvar och kungskrabba – HEJ DÅ VAD GOTT!

Kvällen var helt magisk, jag tog en chansning och blandade vänner från olika umgängen vilket jag är så glad för. Skrattade så jag grät flera gånger. Vid elva var vi ett gäng som lämnade lägenheten och drog vidare till Noppes för att dansa ett par timmar innan jag och D promenerade hem utan jacka vid 01. Livet!

I fredags var jag lite sliten när städfirman knackade på 09.00. Bara hoppa upp och röja undan gårdagen.

Efter några timmars jobb gick jag upp till mina älsklingar för att kramas en liten stund. Jag och Chloé lekte massor och sen gick jag hem för mer jobb när dom skulle gå till Skansen.

På kvällen var vi på studentmottagning för D’s kusin och när vi kom hem brände vi av ett par avsnitt av 13 reasons why. Var rätt slitna från torsdagen men hade ändå en otippat mysig fredag.

I lördags åt vi acaibowl till frukost.

Sen började jag packa inför resan.

Och när jag var färdigpackad gjorde vi oss i ordning för att ta oss ut på stan. Vi gick ner till Strandvägen och hejade på alla som sprang maraton.

Jag blev nästan gråtig, älskar verkligen tillställningar som förenar och skapar glädje. Alla var på så bra humör, hejade på varandra och kämpade.

När magarna kurrade gick vi bort till Fiore för att äta lunch.

Jag tog en vongole och drack ett glas kallt rött vin. Det kändes som att jag var i Italien. Värmen, maten, det kalla vinet, doften av hav. Om jag blundade hade jag kunnat låtsas att nonna och nonno satt bredvid mig.

Sen promenerade vi, köpte lördagsgodis, tog en öl på Elverket och väl hemma igen tvättade jag ett gäng maskiner. När vi var klara med allt åt vi minipizza och kollade på film. Världens bästa lördag.

I söndags gick vi ett varv runt Djurgården innan resten av stan hunnit ta sig ut.

Och när vi kom hem igen lagade vi brunch. Lantbröd med salami, stekt ägg, avokado, ruccola och gul paprika. MUMS.

Sen packade jag färdigt det sista, jobbade ett par timmar och drog till Arlanda. Vilken helg ändå! Och nästa helg är det bröllop – ih!!! Ska bli SÅ roligt!

  1. Fina forni

    Din klocka ser helt magisk ut. Vilken modell är det? Ska nämligen önska mig en ny klocka.

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi