Touchdown South Africa

Hej från Hoedenspruit i Sydafrika!

Wow wow wow, jag är helt speachless. Vilken otrolig resa jag är på! Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle få upplevas så mycket coola saker.

Vi har varit här sen i måndags och träffat ett par olika välgörenhetsorganisationer som Maria Nila donerar pengar till. Bland annat har jag varit öga mot öga med en elefant, bara två meter ifrån. Sett elefantbebisar leka i det fria. Stannat vid ett vattenhål och fascinerats över en flodhäst. Hälsat på i en skola och planterat träd med dem. Kramats med små barn som har stora leenden. Blivit varm i hjärtat över alla kramar jag har fått. Sett giraffer springa.

Och massa mer. Ni ska få ett ordentligt hej senare ikväll men ville bara kika in snabbt nu när jag har fem minuters internet. Hoppas att ni alla mår ljuvligt, vi hörs snart igen. PUSS

  1. Hej fina du! Jag har en fråga till ”frågor med forni”. Vilka är din bästa ställen att äta vegetarisk mat på i Stockholm? Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi