Hurra – Daily Forni har fyllt ett år!

Den första juni 2017 föddes Daily Forni. Den plattformen på nätet som är hemma för mig. Där min blogg ligger, som ju är min bebis, och där jag får utrymme att skriva av mig och få utlopp för min kreativitet. När platser som Instagram börjar kännas för styrt av algoritmer och prestationer, fullkomligt älskar jag den här platsen. Här styr känslor och inspiration.

Daily Forni är något som byggs på lång sikt. Det är en plats som kommer att finnas i många år och jag har en känsla av att jag kommer att jobba med Daily Forni som bas ett bra tag framöver.

Vi har skrivit en liten artikel som sammanfattar några av de bästa artiklarna under årets gång, läs den gärna här!

Sist men inte minst – tack till alla som varje månad går in på Daily Forni och läser, inspireras och skriver i diskussionsdelen (som kommer utvecklas i höst!). Det är redan tusentals personer som läser varje vecka och det blir hela tiden fler. Så tacksam och glad över det!

Tre av våra mest lästa artiklar genom åren. Moderapporter, nutellapizzor och intervju med underbara Valerie Aflalo!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi