Frågor med Forni

Vilken fantastisk möjlighet. Hoppas att du kommer att tycka om Sydafrika lika mycket som gjorde – och fortfarande gör <3 Jag antar att ni ska till Kruger Park?

Vi har varit en bit utanför Kruger-parken i Hoedenspruit, men deras naturreservat övergår till det som blir Kruger. Magiska områden!

ååhh hoppas du får en helt fantastisk resa, Sydafrika är verkligen otroligt! På tal om resor: jag och mina (vuxna) syskon + respektive planerar att åka på en lite längre semester nu i höst och funderar väldigt starkt på Tulum, inte minst efter att ha läst om all god mat här heheh. Men så kom jag på att du ju också var väldigt nöjd med resan till Santa Theresa, så jag undrar om du skulle kunna säga något om likheter/skillnader med resmålen? Är båda att rekommendera till ett par levnadsglada filurer som älskar god mat och nice stämning? Tack för megabra blogg och fly safe!!!

Gud vad roligt! Tulum är enkelt förklarat lyxigare. Vattnet är vackrare, hotellen håller en annan klass och även restaurangerna. Helt enkelt en uppgraderad version av Santa Teresa. Däremot har Santa Teresa ett magiskt sken över sig, det är verkligen ett paradis på jorden i all sin enkelhet. Om ni är intresserade av surfing skulle jag välja Santa Teresa, men annars slår faktiskt Tulum det som resemål. Jag tror dock att jag kommer åka tillbaka t Santa Teresa i framtiden på yogaresa för det var magi. Puss!

Hej, Vilken organisation blir det du kommer besöka? Har sökt runt då jag gärna skulle vilja åka på er resa som innehåller att hjälpa djur! Blev så nyfiken låter fantastiskt 🙂

Maria Nila jobbar med en organisation som heter The Perfect World Organisation. Via den portioneras donationerna ut till olika organisationer som dom jobbar med. På den här resan träffade vi bl.a. Black Mambas och Elephants Alive. Kram!

Vilket perfekt vitt linne du hade på dig under tisdagspromenaden, varifrån?

Acne!

Hej fina du! Jag har en fråga till ”frågor med forni”. Vilka är din bästa ställen att äta vegetarisk mat på i Stockholm? Puss

Le Nom, Paraden, Farang, Holy Greens, Pepstop för att nämna några. Puss!

Åh, Kavalleriet er så hyggelig! Men Michaela, så fin skålen din (med acai bowlen i) er – er det lov å spørre hvor den er fra?

Tack! Jag fick den i ett bud så vet faktiskt inte 🙁 puss!

 

Wow vart kommer guldklänningen från?😍😘

Adoore! Min bästa Petras märke! Hur stolt blir man inte <3!

  1. Hej ! Har du något tips på du fint enkelt smycke runt 5000 kr + – lite . Ska få välja ett av mina föräldrar i 25 present och tycker det är så svårt ! Gillar enkla tunna smycken men hittar ingeting. Kram

    1. Åh tycker du ska satsa på ett halsband, en tunn guldlänk och så en enda diamant som hänge. Så fint och enkelt, har haft mitt på mig i 4 år utan att ta av typ!

  2. Hur hittar man en balans mellan nöje och att spara pengar? Jag pluggar vilket gör att jag har begränsad inkomst, men jag jobbar extra(75% + sommarjobb) och har alltid lagt undan pengar. Denna sommaren är jag ledig i 1,5 månad och vill verkligen unna mig själv. Det var så längesen jag köpte nytt smink och nya kläder, och just nu försöker jag verkligen unna mig. Men håller hela tiden tillbaka för jag tycker det är onödigt att köpa nytt fast jag verkligen behöver det. Vet att du är väldigt ekonomisk och att du unnar dig, har du tips?? Jag kan verkligen vara snål mot mig själv och unnar mig sällan.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi