Jobbpepp och övertrötthet

Herregud så slut jag är! Inte ens en latte på havremjölk och ett rör marabou kunde rädda mig från den här tröttheten.

Jag hade en VÄLDIGT bra dag igår vilket resulterade i att jag hade så pass mycket adrenalin vid läggdags att det inte gick. Somnade lite senare än vad jag hade behövt och drömde om (massa roligt) jobb. Studsade upp i morse och brände av åtta timmar framför en kamera – den mest intensiva delen med mitt jobb. Det blev superfint men gud vad det tar på krafterna att leverera med allas ögon på sig. Man känner sig så liten på något sätt när man är klar.

Efter inspelningen åkte jag iväg till min avslutning på healing yoga-kursen. Det var perfekt att få varva ner efter dagen men det gav ju kroppen tillfälle att känna efter = sjukt trött efteråt.

Nu tar jag tag i det jag missat på mejlen för dagen, om ett par timmar blir det en lång dusch och sen hopp i säng. Jobbar även hela helgen den här veckan så behöver de pauser jag kan få. Fem intensiva jobbdagar med event och inspelningar hade sin start idag så fyra kvar efter det här.

Men imorgon har jag lite datortid på förmiddagen innan min fotografering så då får ni helgen i bilder + frågor med forni <3

En liten bild med två favoriter från ett par veckor sedan

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi