Doha, bröllop och vänskap

Dags för helg!

Det är fredag och jag befinner mig på ett hotell inne i Doha. Det är 44 grader ute, killarna går till poolen men kan knappt lämna den och jag håller mig inne. Jobbar, blickar ut över staden, ser en Apple-butik och en McDonalds. Det luktar asfalt när man är utomhus.

Fredagskvällen tillbringas på ett flygplan, jag tittar på Wonder och gråter så att hela min filt är blöt. Jag skriver på boken, äter flygplansmiddag och häller i mig en påse M&M’s.

På lördagsmorgonen går jag upp vid åtta, äter frukost och förbereder podden som jag sedan spelar in.

Efter det får jag springa till Bangerhead för att få håret fixat. Det är ju bröllopslördag!

När jag är klar springer jag tillbaka hem, sminkar mig på en kvart, slänger på mig min klänning som till min förtjusning sitter perfekt. Tar mig ner till Diplomat där D, Mathilda och Kalle väntar. Vi skålar i champagne och peppar inför dagen.

Det är bilköer ut till kyrkan, så det blir dagens fjärde springtur in. Svettiga hoppar vi in i en rad, vinkar till våra vänner som sitter utspridda i kyrkan och väntar med spänning på brudparet.

Där kommer hon! Sofia, världens vackraste brud. Jag mötte hennes blick så fort dörrarna öppnades och då var det tack & hej sminket – tjena tårarna! Så vacker brud så man tuppar ju av.

Man & hustru <3

Det här är det bästa ögonblicket – när man äntligen får kramas och fira!

Efter vigseln hoppade vi på en båt som tog oss bort till kvällens location, medan vi drack bubblor och åt frukt.

Dåligt taggad gäng hehe. Att fira bröllop för två personer som man verkligen håller av, dessutom med ett gäng vänner man tycker lika mycket om, det är fan livets gåva.

Bröllopsfesten skulle hållas på Villa Soludden. Jag har aldrig varit där förut och wow vilket ställe! Speciellt en dag som denna.

Jag var klädd i en klänning från The Jetset Diaries, skor från Zara, väska från Gucci, solglasögon från Thierry Lasry och örhängen från Nelly.

Eftersom det var så fint väder blev det mingel, musik och häng på trädäcket i solen.

Sen blev det en middag som blandades upp med god mat, extremt härliga tal och massa dans. Det här är enda bilden från middagen haha, så härlig.

När middagen var avslutad var det fortfarande ljust ute (!) så vi tog oss ner på trädäcket igen.

Där väntade bröllopstårta och kaffe innan festen började. När Carl och Sofia skar bröllopstårtan spelades ”I will always love you”, det är mina föräldrars bröllopslåt ♥

Tack tack tack för bästa lördagen, jag kommer leva på den här kärleken länge. När det är kallt plockar jag fram minnet av när vi stod på dansgolvet, kramades i grupp alla vänner med svetten rinnandes, barfota och skålade för kärlek & vänskap.

I söndags gick vi en mil, fram och tillbaka till Hornsbergs Strand. Vi åt lunch med min familj, det var mina föräldrars bröllopsdag, och drack iskaffe på Piren.

Kvällen bestod av lösgodis, film och soffläge. Helt slut efter en ljuvlig helg.

  1. Så mysigt inlägg! Min ångest har ökat på sistone och då brukar jag gå in här och scrolla för att lugna mig lite. Så tack för det <3

    En fråga fundering (kanske till frågor med forni) – jag är en hejare på att katastroftänka. nu när "om krisen eller kriget kommer"-broschyren släpptes så har jag varit rädd för krig i Sverige i flera dagar. Tips på hur man slutar gå och katastroftänka på såndant? vore ju lättare om man inte blir rädd för varje helikopter som flyger förbi … kanske konstig fråga, eller fel forum. men en kan ju prova ..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi