Veckan i bilder: inspelningar, sommarmiddag och att bli rädd på vägen hem

I tisdags sprang jag runt på möten från tidig morgon till sen kväll. Jag hade på mig en klänning från Residus som är så mjuk och skön, älskar den.

Tog en selfie mellan möten.

I onsdags hade jag inspelning med NIVEA hela dagen. Såhär snygg blev jag tack vare Sarah!

Vi filmade från tidig morgon till eftermiddag och det blev så jäkla bra. Älskar när man har flyt.

Efter inspelningen bokstavligen kastade jag mig in i en taxi och bort till min yoga. Kom in i örhängen, tung sminkning och halva linnet på fel ställe haha. Men så satte jag mig i skräddarställning, slöt ögonen och grundade. När jag kom hem såg jag ut på ett sätt som lite förklarar mitt liv: smink från inspelning men klädd i yogakläder. Glad, men trött.

Jag spelade in med Rami och Sarah, shit vilket proffsteam. Svårt att misslyckas när man jobbar med så extremt duktiga kompisar.

I går var mitt hår on fleek vilket firades med en selfie. Tack JenniferBangerhead som gjorde mig så tjusig!

Vi plåtade massa material inför sommaren med Lisa.

Smarriga recept – snart på en sajt nära dig!

Vid sjutiden promenerade jag ner till Hallwylska för en middag med mina kontorstjejer + Daniel! Och Moon såklart.

Jag åt en marulk med gremolata och färskpotatis, yummie for the tummie. Så pratade vi om bröllop, missfall, bebisar, budgetar, kameror, sommarplaner och annat viktigt & oviktigt. Ljumma sommarkvällar är verkligen härligt.

Vid halv elva kastade jag in handduken och promenerade hem, jag hade inspelning tidigt i morse så ville vara pigg inför den!

När jag gick hem från Hallwylska, som jag bor tio minuters gångväg ifrån, kom det en tjej och en kille gåendes emot mig när jag svängde upp på min gata. De var kraftigt berusade och skrek efter mig. Killen började och tjejen bara skrattade och hängde på. Usch vad obehagligt det var. Alla kvinnor borde verkligen tänka på att inte hålla på och skrämma andra kvinnor när de känner att de kan eller har ett övertag. Det är inte första gången jag går hem och möts av gäng/par med blandade kön där tjejerna liksom låter killarna skrämmas lite, hänger på det eller tycker om att känna ett övertag. Håll medsystrar om ryggen tjejer, ingen vill bli rädd på vägen hem.

Nu ska jag återgå till min fredagskväll som började prick 17.00. Det är Iran som spelar VM-match, vi har precis öppnat en riktigt bra flaska vin som luftas och framför mig står en skål med chips. Mums. Ser fram emot en kväll med min älskling. Tack för fina ord i inlägget nedan förresten, det värmer.

Ha en mysig kväll, puss!

  1. Viktigare – Alla män borde verkligen tänka på att inte hålla på och skrämma andra kvinnor när de känner att de kan eller har ett övertag 🙂

  2. Alltså absolut men det är väl ändå inte tjejers ansvar att ”hålla reda på killar”. Kom igen. Förstår din poäng men det är fan killens ansvar i det här fallet.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi