Mathem + Clas Ohlson = sant ♥

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Mathem

När DanMathem mejlade mig om att Clas Ohlson har kommit in i deras sortiment var jag inte sen med att lägga en beställning. Det är en sån typisk affär som jag aldrig har vägarna förbi men som jag alltid behöver något från. Dessutom är det jobbigt att bära hem, men nu slipper jag ju det problemet.

Mathem har redan över 450 produkter ur Clas Ohlsons sortiment och det fylls på hela tiden. Heja! Perfekt till sommaren när man behöver och vill ha allt ifrån nya glödlampor till ljusslingor, förvaring och förbrukningsvaror till landet eller hemmet.

Om du anger koden ”CLAS” när du handlar så får du 100kr i rabatt på dina Clas Ohlson-produkter på Mathem om du handlar för över 700kr totalt på sajten. Erbjudandet gäller till den 10:e juli och du hittar hela sortimentet här (klick!).

Pst… missa inte deras urval av smarriga grejer till midsommar också. Här kommer du till hela midsommarbuffén! Mums!

Happy shopping!

  1. Hej! (En fråga till Fråga Forni)

    Du är så fantastiskt bra på att uttrycka dina känslor i text och inte minst din kärlek till D. Det fick mig att vilja få din åsikt om ett ”problem” som jag känner uppstår i min relation ibland. Jag har väldigt enkelt för att säga väldigt ordagrant exakt varför jag älskar min pojkvän och uttrycker gärna mina känslor i tal och skrift. Han däremot, har svårt att uttrycka sina känslor i ord men hans sätt att se på mig och behandla mig visar verkligen hans kärlek till mig ändå. Trots detta kan jag ibland bli frustrerad över att han inte kan förklara sin kärlek till mig lika ordagrannt som jag kan till honom, inte bara att han älskar mig, men VAD det är som gör att han gör det. Det får mig att vilja dra tillbaka på mina kärleksförklaringar, eftersom jag börjar känna ett behov av att få det tillbaka. Vi har pratat om det här då & då men jag vet liksom inte om jag bara ska acceptera att han kanske inte är en man med formuleringsförmågan, eller om jag ska fortsätta försöka få honom att prata mer ordagrannt om sin kärlek till mig och hur man i så fall gör det utan att bli tjatig. Mina frågor är helt enkelt – upplever du någonsin denna frustration med D? Hur tycker du jag ska hantera detta?

  2. Så smidigt! Gäller rabattkoden för köp över 700kr på endast Clas Ohlson varor eller även blandat med mat?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi