Måndagskväll

Hej mina hjärtan,

Jag fick prioritera bort dagens andra blogginlägg som skulle bli ”Min helg i bilder”. Efter lunch kände jag mig dålig så gick jag och det visade sig att jag hade feber. Kollade på matchen, åt köttbullar med potatismos och tog med täcket ut till soffan. Efter matchen sov jag i tre timmar och när jag vaknade var jag tvungen att ta tag i ett par akuta jobbgrejer som skulle in innan dagens slut. Men jag har faktiskt avbokat ett par grejer under veckan så att jag kan fokusera på det som känns mest prioriterat just nu, jag gjorde en prioriteringslista för veckan som såg ut såhär:

– Ta hand om min kropp och vila
– Uppdatera bloggen
– Skapa och publicera kampanjer som rullar atm, jag jobbar med så sjukt roliga kampanjer just nu och vill att alla ska bli så fina som de bara kan när de publiceras under dessa veckor innan sommarledigheten.
– Skriva på boken

Resten får läggas åt sidan under den här veckan. Intervjuer, potentiella framtida kunder, planer för hösten och kommande projekt. Vilan först ♥

Nu är det dags för middag, det blir kyckling med en grönsaksröra och bladspenat. Till det en vegansk aioli som jag har till allt just nu. Sen ska jag fortsätta kolla på Vänner, jag har kollat igenom hela serien (10 säsonger totalt) under 2018 och nu är jag inne på den sista säsongen… kommer vara lite sorgligt när det är över hehe.

Ha en mysig kväll och ta hand om er, så hörs vi imorgon igen. Puss!

Förresten, jag bröt ju ihop lite igår på Instagram och bad om hjälp – stort tack för alla fina meddelanden som ramlade in. Jag tror inte att ni som följer förstår hur mycket ert stöd kan betyda när man känner sig nere på olika sätt. Tillsammans är vi bra, riktigt bra, och jag är så tacksam över systerskapet ♥

  1. det är både jättebra och viktigt att du lyssnar på dig själv, att du ser till att lägga undan det som stressar dig och får dig att inte må bra för tillfället. man måste det för att kunna må bra, bloggen finns kvar. Kram fina du och ta hand om dig. <3

  2. Åh jag har gråtit floder idag. Skönt att läsa dina ord, igen känning. Jag antar att det förr eller senare lättar för oss, så är det ju. Men så svårt under tiden.

    Andetagen brukar alltid vara något som jag kan hitta en liten lättnad i. Oavsett hur mörkt allt är, så känns ett djupt andetag skönt. Som om kroppen pustar ut, släpper taget, eller kanske får in ny livsenergi.

    Ikväll däremot, är det fruktansvärt. Det är som om varje andetag jag tar bara fyller mina lungor med betog. Blir bara ett allt större tryck över bröstet och mentalt. Så tungt nu..

    Samlar lite styrka här på din blogg så länge, och skickar lite tillbaks till dig. Tillslut lättar det ju igen <3

  3. Jag älskar dig Michaela <3 så mycket som man kan älska någon man inte känner personligt, på många sätt känns det som att jag gör det. Jag har iallfall oerhörd kärlek till dig och en stor tacksamhet för det positiva inflytandet du haft i mitt liv. Massa massa kärlek och bamsekramar så att du blir frisk! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi