WEEKLY PLANS

Hej fina ni,

Igår hade jag ett break down. Jag har verkligen lagt för mycket press på mig själv senaste tiden och igår kom det ikapp. Den här våren har varit intensiv, galet rolig och utmanande. Nu lider den mot sitt slut och det är inte konstigt att kroppen säger ifrån. Jag kommer att prata mer om det i podden som kommer nästa söndag.

Podden som släpptes igår handlar förresten om att göra slut med vänner, lyssna! Forni och Hamilton i närmsta podcast-app.

Det här är näst sista jobbveckan innan semester… ska vi kika på den?

Måndag: Frukost på Nasdaq där näringslivet möter influencervärlden. Var med i Dagens Industris live-tv och sen direkt till kontoret. Möte med Maria Nila, poddinspelning och ett gäng punkter att pricka av på to do-listan. Blir en sen jobbkväll.
Tisdag: Kontorsdag och möte om boken.
Onsdag: Intervju med SvD och sen ska jag filma och fota några samarbeten resten av dagen. Sista spurten innan ledigheten!
Torsdag: Skrivdag, har verkligen slarvat med skrivtiden senaste veckorna. Skärpning!
Fredag: Midsommar ♥

  1. Din ärlighet är varför jag alltid kommer tillbaka till din blogg, hoppas pressen släpper snart <3 Älskade senaste poddavsnittet om avslutande av vänskaper – gillar också att du tog upp ex på något du inte var nöjd med hur du agerat. Tror inte folk menar det så men om man bara tar upp ex på alla gånger man gjorde saker på ett exemplariskt sätt kan man lätt känna lite ångest själv över att inte alltid ha skött saker helt optimalt, såhär med facit i hand. Men det är såklart bra att ta upp sånt med så att man kan lära sig av det också. Ser fram emot nästa avsnitt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi