Ida Wargs babyshower

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Richard Juhlin

Hej kära vänner,

Äntligen kan jag visa upp resultatet av ett projekt som jag har jobbat med non stop senaste veckorna!

Vid årsskiftet när jag och MehmetRichard Juhlin satt och planerade för 2018 kom vi på den briljanta idén att vi ville arrangera Sveriges bästa babyshower! Richard Juhlins alkoholfria bubbel serveras ju på galet många babyshowers världen över och vi tyckte det vore så roligt att arrangera vår alldeles egna. När vi pratade om vem vi skulle kunna hålla den för, så sa vi nästan i mun på varandra ”Ida Warg!”. Problemet var bara att hon inte var gravid då (vad vi visste…).

Ett par månader efter vårt möte går Ida ut med sin graviditet (till vår lycka, haha!) och vi ses på en kaffe på Wienercafét. När vi ses frågar jag henne om vi skulle få arrangera hennes babyshower, något hon glatt tackade ja till. Sen började projektet att få till den härligaste babyshowern vi kunde komma på. Jag intervjuade flera av mina kompisar som haft babyshowers och de flesta sa samma sak – det viktigaste är att man är med sina vänner, äter massa god mat, kan slappna av och, om man får önska, bli lite bortskämd.

Utifrån dessa visdomsord från mina mammakompisar började sedan planerandet. I lördags var det ÄNTLIGEN dags för denna underbara dag och såhär såg den ut!

13.00 hämtades alla gäster upp i stan för att ta sig ut till dagens location. Hela dagen var en hemlighet för alla gäster, inklusive Ida, så de visste bara tid och plats för upphämtning. Vid halv två var alla gäster framme vid destinationen, som var ute på J i Nacka Strand, där babyshowern skulle hållas.

Strax därefter rullade Ida in i en Porsche!

Jag tog emot henne och hon var vacker som en sommardag. Vi hade fixat smink och hår som var hemma hos henne på förmiddagen för att göra henne tjusig, sån lyx att slippa tänka på det själv utan få bli riktigt fin inför babyshowern. Alla smink och hårprodukter var naturligtvis veganska.

Surprise! Kram och pusskalas när dagens huvudperson anlände (eller huvudpersoner kanske man säger? Båda Ida och lilla Mini i magen <3)

Det serverades smoothies och rawbars till alla vid ankomst. Därefter fick de byta om och gå ner till vattnet där det väntade en gravidanpassad yoga och meditationsstund tillsammans med Rosanna Gatti – som är världens härligaste yogainstruktör.

Alla fick superfina yogakit från Röhnisch som de fick behålla efter yogan. Mattorna är de jag brukar yoga på från Yogiraj, de finns i min yogastudio och jag älskar dem!

Ida älskar ju hälsa, träning och att ta hand om kroppen så den här starten kändes helrätt. Dessutom brukar alla bli så mycket mer lugna och harmoniska efter yoga & meditation.

 

Och när yogan var klar, stod vegansk lunch på schemat. Jag har jobbat med Mira Fröling och Mathilda Weihager inför den här dagen och wow säger jag bara – Mathildas öga för dekorationer är helt otroligt. Det var SÅ fint så jag blev tårögd när jag såg uppdukningen.

”Boy” i verkliga blommor, så vackert!

Uppdukningen – kändes som att det var bröllop. Får nog anlita Mathilda till mitt egna framtida bröllop tror jag…

För att inte tala om ishinkarna, jag har aldrig i hela mitt liv sett en vackrare ishink.

Kolla blommorna i den runda isen, fantastiskt.

När alla hade bytt om slog vi oss ner för att avnjuta den veganska lunchen. Allt var alkoholfritt och veganskt för hela dagen!

Herregud så gott det var. Sötpotatisen med granatäpple, tofun med stekt svamp och salladen med vegansk fetaost som var helt ljuvlig – mums! Hade gärna ätit detta alla dagar i veckan.

Självklart drack vi Richard Juhlin till maten. Det fanns både den vanliga och rosévarianten men de flesta valde rosébubblet – helt förståeligt en solig lördag i juni. Det roligaste var efter lunchen när flera kom och sa att de hade en så festlig känsla i kroppen – ”Är du säker på att det är alkoholfritt?” sa de och skrattade haha.

Så kul att alla njöt och så kul att träffa Idas nära. Sabina, som också jobbar som influencer, har jag aldrig träffat innan men wow vilken underbar tjej. Sån karisma och fin utstrålning.

Efter lunchen fick alla röra sig ner i trädgården där vi hade dukat upp en bar, dessertbord och såklart presenter. Det här var helt klart höjdpunkten på dagen! Att se alla komma ner och tjuta av förtjusning över alla fina drinkar, desserter och såklart…

Presenterna som var från oss i Richard Juhlin-teamet. Vi hade slagit på stort och överraskade med ett gäng orangea paket från Hermès. Enda gången jag arrangerat ett event och blivit avundsjuk på huvudpersonen (som inte ens är född än!).

Innan presentöppning och tårta fick alla varsin drink gjorda med Richard Juhlin. Jag blev helt såld på den rosa med granatäpple och grapefrukt, MUMS. Den andra var en mojito med Richard Juhlins bubbel istället för rom. Magiskt god.

Alla desserter var veganska och jag var så imponerad över hur fina och goda de var. Min favorit var cake-pops! De hade som kakdeg inuti och glasyr utanpå – svimmade.

Sjukt roligt att få träffa Therese Lindgren för första gången. Jag har följt hennes framgångar med nöje och tycker hon är så jäkla duktig. Extra kul att vi hade matchat ordentligt dagen till ära, haha.

Våra klänningar kommer såklart från Adoore(annonslänk)

Alla fick fylla i böcker och brev om Minis ankomst och framtid som Ida får spara för att sedan läsa upp när han har kommit till världen.

Sen var det dags för paketöppning och från oss fick hon som sagt ett gäng boxar från Hermès, närmare bestämt hela bebiskollektionen för pojkar ♥!!!

Sedan öppnades gästernas presenter. Gud så mycket fint Mini fick, och så mycket kärlek i varje present. Tänk att inte ens finnas än och redan vara så älskad <3

Wow, är helt blown away över den här dagen.

Tack till Ida för att vi fick arrangera din babyshower, tack till Röhnisch för de fina yogakläderna, tack till alla gäster som kom och spred så mycket kärlek och tack till Richard Juhlin, som jag är så stolt ambassadör för. Heja kärleken!

  1. Wow, wow, wow! Blir helt rörd när jag ser hur fint du har ordnat för Ida! Så himla fint gjort verkligen 🙂

  2. Vilket underbart inlägg!!

    Jag vill gärna köpa yogamatta från yogiray men det finns så många olika varianter. Vilken tjocklek (mm) rekommenderar du att jag inhandlar?

    Tack för en underbar blogg!,

  3. Roligaste samarbetet! Gud vad mysigt att se detta och inte bara ett vanligt event med andra influensers ! Så bra gjort <3

  4. Hej Forni! Måste hälsa att detta tycker jag är ett klockrent annonssammarbete/ sponsrat inlägg. Jag vet som läsare att du har ett långt sammarbete med Richard Juhlin, bilderna var otroligt vackra, det är ett intressant fenomen att läsa om och allting känns så naturligt. I andra bloggar/poddar vet jag att det har varit mycket disskussioner om att läsare inte uppskattar dena betald marknadsföring osv, men jag vill verkligen passa på att säga att detta inlägg känns klockrent och uppskattat som läsare. Tack för din långsiktighet och öga för sånt här 🙂

      1. +1 till. Fantastiskt inlägg med så mycket kärlek och glädje. Rös i hela kroppen och det kändes inte ett dugg ”sponsrat” då man vet att du verkligen brinner för det du skriver om. Såg även Idas vlogg och wow. Helt underbart <3

  5. Vilken härlig dag! Skulle du inte kunna skriva ut recepten på de två alkoholfria drinkarna? De låter väldigt goda och jag tycker att det kan vara svårt att få till just alkoholfria drinkar själv! Du kanske har ännu fler trevliga alkoholfria drinkrecept? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi