Fem års-firande, babyshower och Summerburst

I fredags firade jag och D fem år tillsammans, som ni ju vet! Jag överraskade honom med presenter. Kalsonger från CDLP, tröja från H&M, strumpor, lyxig skokräm och ett par sommarloafers från Gucci. Det blir lite kombinerad födelsedagspresent, ville så gärna ge honom ett par loafers men han fyller ju år i augusti och då är sommaren nästan över, så han fick dem nu istället.

Fredagskvällen hade bara en sak på agendan och det var fotbolls-VM. Först såg vi IranMarocko och sen PortugalSpanien. Man kan säga att det var mer D’s kväll än min i fredags, vad gör man inte för kärleken va.

Till middag blev det en sommarsallad med ingredienser som fanns i kylen efter veckans plåtning.

Jag somnade tidigt i fredags och när jag vaknade i lördags var det till min glädje strålande sol! Det firades med frukost: knäckebröd med parmaskinka, avokado och ruccola, soyghurt med granola och färska jordgubbar, kaffe samt en halv croissant med nutella som var uppäten innan bilden togs :)))

Jag gjorde mig i ordning och promenerade sedan iväg för dagens tillställning med ett jobbsamtal i lurarna.

Som jag skrev om igår kväll så arrangerade jag tillsammans med Richard Juhlin en babyshower för underbara Ida Warg i lördags!

Jag och Therese var twins. Satan vilken trevlig tjej, älskar folk som har massa positiv energi i sig!

Babyshowern var MAGISK och när jag åkte därifrån var det med ett stort leende på läpparna.

Jag åkte raka vägen till 2nd Day och Urbanistas Pre Summerburst-fest som Tess hade bjudit in till!

Där jag mötte upp en av mina favoritmänniskor för en helkväll.

Väl på Summerburst hade vi en helt magisk kväll. Jag och Amanda dansade i flera timmar, drack bubbel, träffade kompisar och bara njöt av en sommarkväll i Stockholm.

Vi blev dessutom pimpade med varsin jacka från 2nd Day som Art by Frankie skapat åt oss, sån lyx och jag kommer använda min massor i sommar gissar jag på.

När klockan slog tolv stängde festivalen och medan de flesta rörde sig ut promenerade jag och Mandy hem i sommarvärmen. TACK 2nd Day och Urbanista för att ni bjöd med mig på en så underbar kväll!

I söndags mådde jag skit. Inte pga bakfylla eftersom jag bara drack ett par glas bubbel kvällen innan, utan luften hade gått ur mig efter en så rolig men stressig period.

Jag bara grät hela dagen och kollade på film i sängen. På eftermiddagen gick jag hem till Hamiltons mamma för att planera podd, det var mysig och så skönt att prata av sig lite hos en mamma och kompis. Sen jobbade vi i ett par timmar medan regnet smattrade utanför.

På kvällen blev det kebab och så fort den var uppäten förflyttade jag mig till sängen för ännu mer filmmys ♥

  1. Åh fina – lyssnar på podden ofiltrerat där du gästat! Jag fick tårar i ögonen när din röst sprack! Du är rakt igenom en så fin och godhjärtad människa! Älskar också att du är så otroligt vältalig!

  2. Var är ”tv-bänken” från i vardagsrummet? Hur har ni löst det med alla sladdar? Har ett sladdkaos hemma och vill lösa det på ett snyggt sätt. Snälla hur har ni gjort? 😀

  3. Hej söt!
    Vart kommer de rosa vaserna ifrån?
    Både den stora och lilla, sååå fina.
    Kram mia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi