Ida Wargs babyshower x Richard Juhlin – the movie

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Richard Juhlin

Tadaa!

Här är filmen som vi gjorde från vår babyshower med Richard Juhlin för Ida Warg och hennes Mini. Det är så roligt att bevara minnen i rörligt format, det är något man kan ha med sig för alltid och ett roligt minne även för oss som jobbat med projektet i så många veckor.

I filmen får ni se när Ida blir välkomnad, yogan, presentöppningen och alla vackra dekorationer. Jag hoppas att ni kommer tycka om den! Dröm-babyshowern i fem minuters film ♥ Kommer spara den som inspiration till min egna haha!

Hoppas att ni får en mysig kväll, själv blir det middag och fotboll hos mamma och pappa. Lite sliten från igår, men mest glad. Puss!

  1. Åh så fint! Vackert event och hjärtligt. Jag läste inlägget om det med och wow vilka fina blommor/dekorationer, de skulle jag velat ha till min nästa gravidfotografering 💛 Älskar Juhlins rosébubbel med. Så gott! Perfekt för oss som ej vill eller kan dricka alkohol. 🥂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi