Veckan i bilder: Influencers möter näringslivet, husmanskost och VM

I måndags var jag på Nasdaq där vi åt en frukost fem stycken influencers och fem stycken näringslivspersoner som driver olika börsnoterade bolag. Alla blev ihopparade med varandra två och två, så fick vi utbyta idéer om kommunikation och hur våra branscher kan mötas. Jag fick äran att prata med Henrik Landelius som är Sverigechef på NCC. Om jag inte minns helt fel så omsätter hans område 16 miljarder om åren. Helt sjuka siffror.

Vi hade en underbart trevlig frukost och fick även turen att vara med när ett bolag börsnoterades. Det var ring i klocka, tårta och champagne. Så trevligt haha!

När allt var klart blev jag och Henrik intervjuade för Dagens Industris tv.

Sen fick jag feber på eftermiddagen, så då gick jag hem och åt köttbullar framför Sverige-matchen. Husman for life <3

I tisdags var jag hemma och kurerade hela dagen. Åt vattenmelon, drack kaffe och jobbade.

I onsdags var det middag på Hallwylska som gällde. Malin och Markus är äntligen hemma från USA så vi skulle ses och catcha up.

Roligt när ens vänner varit borta sen september, och det ändå känns som att man sågs igår. Heja vänskap.

Efteråt gick vi hem till oss och kollade på Iran-matchen. I torsdags brände jag av ett megaformer-pass från helvetet och nu kan jag inte gå… men stark blir jag i alla fall :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi