MIN MIDSOMMARVLOGG!

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED NIVEA

I helgen spelade jag in en midsommarvlogg tillsammans med NIVEA som jag ska bjussa på idag! Eftersom jag inte gör vloggar så ofta, är det ganska mysigt när de väl händer. Plus att det är alltid kul att ha som minne.

Här har ni alltså min hudvårdsrutin över midsommarhelgen! Det var ju högst oklart väder, som alltid på midsommar, så det gäller att vara förberedd hehe. Hoppas att ni tycker om videon!

Här är produkterna jag använder från NIVEA.

Jag började morgonen med NIVEA MicellAIR för att rengöra huden från nattens orenheter och för att få en bra grund inför sminket! Micellar Water är ju en favorit just för att det är skonsamt men samtidigt effektivt. När man applicerar Micellar Water på en bomullspad och sveper över ansiktet fungerar det likt en smutsmagnet och själva micellarna i det micellära vattnet dra åt sig smuts och lämnar huden ren, fräsch och redo fuktcreme och smink.

Sen sminkade jag mig såhär tjusigt. Älskar peppen på midsommarafton när man sminkar sig och klär på sig. Eftersom det skulle regna samt badas tog jag vattenfast smink så att det skulle hålla både på fredagen och lördagen.

Dessa tre produkter från NIVEA använder jag: MicellAIR för att ta bort smink i hela ansiktet, Double Effect Eye Make-Up Remover för att ta bort vattenfast smink och sen har jag a l l t i d wipes i väskan när jag är på resande fot.

Wipes är ju perfekta när man vill ta bort sminket enkelt och kanske, som man ju kan vara på midsommar, även är riktigt trött.

Som ni vet var vi ute hos Linn och Mattias på deras lantställe. Regnet kom och gick men när solen var framme passade vi på att ta en gruppbild!

Det blev en hel del bad under helgen, tror jag låg i jaccuzzin minst två timmar under midsommarafton och såklart det obligatoriska doppet på midsommardagen sen.

När jag kom hem efter allt firande tog jag av sminket med MicellAIR (som jag även använder på morgonen för rengöring) samt såklart Double Effect Eye Make Up Remover för att få bort allt vattenfast smink ordentligt. Jag kan även rekommendera att ta en tops och doppa i denna för att sedan dra runt närmsta delen av ögonen, då försvinner verkligen ALLT.

  1. Härligt samarbete! Du är såå bra framför kameran. Har använt Niveas ”Double effect eye remover” i flera år och blev nu pepp på att testa Micellair också 🙂

  2. alltså vilket landställe! jag smäller av vad underbart! och va otroligt fin du var under midsommar! förresten jag har en fråga, har du slingat håret i hätta eller färgat det?

  3. Hej!
    Deras ögonmakeup-remover är BÄST! Använder du uteslutande Niveas produkter nu eller använder du dina gamla produkter också? Vet att du gillat en del dyra saker innan, typ P50-exfoliater 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi