Oaxen Slip, honungsbränd cola, kompisdejt och Sommarprat.

Såhär såg jag ut i fredags!

Klänningen är från Indiska (annonslänk) och är ny. Skinnjackan är från LXLS.

Jag gästade Förebildspodden som Simon driver, du kan faktiskt redan lyssna på mitt avsnitt för det släpptes igår! Sök på Förebildspodden bara.

Efter det tömde jag kontoret och tog sedan en taxi till Oaxen Slip där jag hade sommarlunch inbokad med Theres.

Vi pratade om vad som varit bäst med våren och vad som varit tuffast, vilken utveckling vi har gjort i bolaget och hur vi vill att hösten ska se ut.

Sen åt vi helt underbart god mat. Oaxen Slip är en av mina favoritkrogar i Stockholm sen ett par år tillbaka, jag blir aldrig besviken när jag går dit.

Till maten drack vi olika lemonader, sedan tog vi deras hemmagjorda ”Honungsbrända cola” som vi delade på. Det är som en egengjord coca cola som doftar exakt som en semmelkladdkaka. Ni hör ju… helt galet god är den.

Efter lunchen promenerade vi in till stan igen där jag mötte upp den här älsklingen för en efterlängtad dejt! Åh så mysigt det var att ses bara vi två i ett par timmar. Nu har vi hela Almedalen tillsammans också, det ser jag fram emot.

Vid femtiden gick jag och handlade, sedan promenerade jag hem för att laga hemmagjord pizza. Vi gör ju alltid tortillapizza som ni vet, men den här gången var vi så pass galna att vi testade den vanliga varianten.

Den får fem av fem poäng! Hela pizzan fick vi i oss och sedan la vi oss med matkoma i soffan resten av kvällen…

I lördags vaknade jag utvilad efter tio timmars sömn. D var iväg och spelade tennis så jag åt frukost länge. Knäckebröd med stark salami (kvar efter pizzakvällen), avokado och stekt ägg.

Jobbade några timmar och sen gick jag ut och sprang. Jag lyssnade på Biancas sommarprat under springturen – stolt kompis! Så bra! <3

Resten av dagen låg jag i sängen och tittade på olika filmer. Jag ÄLSKAR att jag fick en helt obokad helg för första gången på flera månader och har verkligen njutit till max hela helgen. På kvällen åt vi indiskt och smågodis!

I söndags läste jag den här boken till min frukost. Det är så intressant med hur man kan leka med dryck i kombination till mat och jag fick en hel del idéer på olika dryckesalternativ efter att ha bläddrat i denna bok. Jag kan lätt låsa mig vid vin till just mat, men känner nu att det finns ju en hel värld där ute. Mer roliga, alkoholfria alternativ ska in i mitt liv från och med nu. Man måste bara ha lite tålamod eftersom det tar lite längre tid än att hälla upp ett glas rött…

Efter frukosten promenerade vi genom stan. Hela Stockholm stod i blom.

Kolla gullig kiosk på Nytorget.

Vi tog oss till Hammarby Sjöstad där vi åt lunch med mina föräldrar. Det blev burgare på Carnegiebryggeriet och MUMS MUMS MUMS så god den var!

Sen fikade vi med hemmagjorda syltkakor innan jag körde hem. På kvällen blev det inte många knop, rester till middag och soffhäng. Så som en söndagskväll ska tillbringas.

Gud vad jag behövde den här helgen, jag är så tacksam över allt roligt jag får göra i mitt liv men ingenting är kul om det inte finns utrymme för vilan. Nu känner jag mig redo för tre dagar i Almedalen!

  1. Beställde nyss hem boken efter att ha läst ditt inlägg! Är gravid och sugen på att testa härliga drinkar/drycker i sommar och höst som både jag och bebisen gillar 🙂 Glad sommar ♡

  2. Åh, ser ut som en väldigt mysig helg! Kan varmt rekommendera Mouna Esmaeilzadehs sommarprat också, så spännande och intressant 🙂

  3. Hej! Ville bara säga jag tycker du är fett fantastisk. Asså läser din blogg till och från men blir alltid så himla inspirerad och fylld av kärlek efter att scrollat igenom några sidor hos dig. Känns som att du lever livet på ett bra sätt, balanserat som fan. Blir jättetaggad på att ta hand om mig själv när jag varit här. Jag och min kompis fikade idag och vi kom fram till att vi gärna vill va en Forni när vi är i din ålder. So keep it up, kramar till dig!!! E ett stort fan wiho

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi