Bästa hotellen i sommar

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Bonusway

Har ni bokat hotell för sommarsemestern? Jag lever ju med en reseledare utan dess like som gör huuur mycket research som helst innan vi bokar olika hotell världen över.

För fyra år sedan började jag jobba med Bonusway och sen dess har vi gjort alla våra hotellbokningar genom dem, de erbjuder ju ca 5% rabatt på massa hotellsajter. Vår favorit är hotels.com.

Därför tänkte jag dela med mig av tre stycken hotellpärlor över Europa, om ni är fast i hotelldjungeln och inte hittar rätt.

Hotel Sant Francesc, Palma

Ett av mina favorithotell i hela världen. Nu testar vi ett nytt hotell i Palma som jag också varit nyfiken på, vi får se om det håller samma klass men det ska bli spännande att testa. Sant Francesc kostar en slant men levererar verkligen 100% klass.

Det finns verkligen en fördel med tjänster som Bonusway, för om man använder dem varje gång man konsumerar online (vilket i alla fall vi gör ganska så ofta) så tjänar man in en del pengar via sajten. Dessa pengar blir bra insatser till framtida semestrar etc, vilket då gör att man kanske kan unna sig ett extra fint hotell eller liknande.

Princess Hotel, Mykonos

Åh, blir varm i hjärtat när jag tänker på det här hotellet. Princess HotelMykonos är ett femstjärnigt boutiquehotell med service när den är som bäst. Är du bakis? Då sätter de på din favoritlåt vid poolen. Är du extra hungrig på gyros? De tar moppen för att handla det åt dig. Dricker du din kaffe med dubbel shot espresso och havremjölk varje morgon? De lägger det på minnet efter första morgonen.

Ja ni hör ju, en bättre upplevelse blir svårt att få till. Ni som bokar en resa hit kommer inte att ångra er. Ett alldeles ljuvligt hotell!

Excelsior Palace, Rapallo (Portofino-kusten)

Det här hotellet är alldeles magiskt, och kanske har jag och D en speciell kärlek till detta hotell eftersom vi var där som nykära. Utsikten är otrolig och hit åker du för att få ordentligt med kvalitetstid med någon du tycker om. Det är ett klassiskt italiensk lyxhotell beläget på underbara Portofino-kusten. Ingen blir besviken!

Om du registrerar dig på Bonusway här (klick!) så får du 5% på din hotellbokning via Hotels.com, 4% på Booking.com, 4% på Expedia, 5% på MrJet.se och mycket mer!

Dessutom, om du registrerar dig via den länk jag har länkat till i hela inlägget så får du 100kr i välkomstbonus (och inte 50kr som du får utan länken). Det betyder att du, när du gör ditt första köp via Bonusway, får dels procent på ditt köp men också 100kr som sätts in direkt på ditt konto.

För er som inte riktigt förstår hur Bonusway fungerar när man shoppar via dem, så går du alltså in på deras sajt först och loggar in på ditt konto, sen klickar du på exempelvis”Butiker” på sajten och när du klickar på en sajt du vill gå in på därifrån, t.ex. bookings.com, så re-directas du direkt in på deras vanliga sajt. Bara det att det registreras att du shoppar via Bonusway. Sjukt smidigt!

Ha en alldeles underbar semester nu ♥

  1. Hej, för oss som läser via bloglovin kommer reklam-bannern inte upp. Kan man skriva det i texten någonstans också kanske?
    Kram

  2. Bra grej detta med att kunna få rabatt! Jag kan läsa mig till att det finns Hotell som levererar hundra procent toppklass men jag blir lite nyfiken på vad det innebär egentligen. Bra utsikt, städning och service, rent och snyggt är såklart inbakat i den bedömningen. För min del så har jag nästan bara hotellet till att sova i. Det är inte plats som jag hänger på absolut mer än nödvändigt så pris och tillgänglighet till bra aktiviteter är såklart viktigt för mig. Andra kan säkert lägga mycket tid i hotellet och har såklart andra krav. Hur är det för dig?

  3. Vilka fantastiska hotelltips! Och så bra att få pengar tillbaka när man bokar resor 🙂

  4. Hej! Har tänkt på en sak. Umgås du nästan enbart med folk med samma SES (socioekonomisk status) som dig? Läser ganska många bloggar och det verkar som de flesta större bloggarna/influncers enbart umgås med andra med ganska gott om pengar. Det är nya kläder, resor, middagar och fester och annat. Har du nånsin reflekterat eller tänkt på det? När det gäller mig själv har jag har egentligen inte tänkt på det innan jag började plugga förra hösten. Alla mina kompisar som inte pluggar utan jobbar behöver liksom aldrig tänka till en extra gång innan vi går ut och äter men jag får alltid ta mig en funderare innan sånt. Märker stor skillnad mot då jag umgås med mina klasskompisar vs andra kompisar (dvs de som jobbar) 🙂

    1. Jag tycker också att det vore jätteintressant med ett inlägg om vilket typ av umgänge du har. Tack för en bra blogg!

  5. Hej !!!
    Pliiiz, har ni något tips på hotell i Nice? Ska bara ta in en natt, bor annars i bergen 20 min norr om Nice. Men ville överraska min kille med lite lyxigare hotellnatt och kravet är bra frukost och relativt nära havet.

    Helst inte hotell Negressco eller hur stavas ^^

    Tips mottages gärna!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi