Frågor med Forni

Hej! Du hade en så fin grön klänning med vita blommor på en händelse på insta, vart kommer den ifrån?? 🙂

Den kommer från Indiska och finns här (annonslänk).

Ser helt underbart ut 🌞🌞🌞🌞 vilket är bästa caféet?

Bästa caféet i Stockholm är svårt att avgöra för det finns flera! Just nu är min nya favorit Kavalleriet som ligger bakom Dramaten. Men Pascal på Söder eller Odenplan är också en favvo, samt Snickarbacken 7. Puss!

Hej Michaela! Jag har en fråga gällande din botox. Hjälpte det din käke? Jag är nämligen sugen på att testa då jag lider av både migrän och att jag pressar tänder. Kram

Det kommer ett inlägg om detta under kommande vecka eller så! Har skrivit ett långt inlägg men sen hann jag inte klart det och glömde, så en ordentlig recension är på väg. Kram!

Hej! Fråga eftersom jag har kört fast: har precis landat ett nytt jobb där jag gått upp i lön en del, och tänkte belöna mig för mitt hårda arbete med en ny väska. Budget kanske runt 10000-12000. Men vad ska man satsa på? Krav är att den inte är alltför liten, utan jag ska kunna frakta en macbook air utan problem i den. Har kollat på LV Neverfull men det känns lite tråkigt?

Först och främst: GRATTIS!

Celine har större väskor i den prisklassen, det är deras lite enklare väskor men som är jättefina tycker jag. Sen hade jag faktiskt kollat second hand en del, man kan hitta riktigt fina väskor som någon annan tröttnat på eller som inte finns i butik längre, dessutom till betydligt bättre pris. Jag köpte precis en ny väska vintage, den finns inte att få tag på längre men till slut hittade jag den och då var den dessutom 30% billigare än vad den kostade när den såldes i butik. WIN!

Här nedan har jag valt ut fem favoriter från AFOUND som jag verkligen gillade, de är alla nedsatta med 20-30% och ligger i din prisklass.

Puss!

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Hej Mikaela, Jag har tänkt på en sak du skrev för rätt länge sedan och under om du skulle kunna förklara det närmare. Jag använder nämligen en ansiktskräm, både dag och nattkräm, som innehåller syra. Den senaste tiden har solen varit otroligt stark, vilket ingen kan ha missat. Jag har dock ändå använt min dagkräm. I ett inlägg skrev du att man inte bör använd syra på dagen utan på kvällen! ”Den ska inte vara ute i solen utan få arbeta ostört om natten.” Jag har tänkt på detta sedan dess och är lite orolig. Jag vill skålart inte förstöra min hud för att jag använder en kräm som innehåller syra ute i solen eller åldras i förtid. Men det står inte någonstans på krämen att man inte ska använda den då. Min fråga till dig är om du kan dela med dig av din kunskap kring detta? Jag uppfattar dig som en väldigt noggrann person och som tar hand om dig själv och just därför tar jag till mig av det du skriver. Tack på förhand!

Hej fina du!

Jag var hos en hudterapeut som är en av de bästa i Stockholm och innan hon påbörjade min behandling frågade hon noggrant ut mig om vad jag använder för krämer. När jag berättade att jag använder syra på morgonen sa hon att jag inte ska göra det, för att syra inte mår bra av att vara ute i solen. Den ska istället få arbeta ostört under natten. Jag kan ju inte garantera att hon är en säker källa, men efter att ha gått till henne och lyssnat på hennes tips har min hy blivit mycket bättre och jag tycker också att det hon säger känns ganska självklart. Det är klart att huden inte mår bra av det känner jag? Nu tar jag min syra på kvällen istället och det verkar min hy gilla mycket bättre.

Jag ska skriva ett längre inlägg om den här behandlingen och hennes tips nu i juli tänkte jag så håll utkik så kommer det upp!

Kram!

Hej! Jag skulle tycka det var väldigt roligt om du kunde skriva ett inlägg om din garderob, du har så mycket fina kläder och skulle vara kul att se hur du kategoriserar och organiserar i din garderob med klänningar, skor, väskor & accessoarer.

Självklart, det kommer till hösten! <3

Superfin klänning! Tips på vad man kan ha under sådana ljusa/tunna kläder? Det blir så lätt genomskinligt.

Den här klänningen har en underklänning inbyggd så jag kan ha vanliga underkläder. Jag har en beige och en svart underklänning som jag brukar ha under genomskinliga klänningar annars!

  1. Hej! Om man har syra så måste man ha spf också som skyddar. Man brukar säga att starkare syror ska man inte ha vår/sommar när solen är som starkast! Även om det är låg syra % är det nog bra att vara försiktig i solen 🙂

  2. Jag skulle inte använda syraprodukter till natten om du vet att du kommer vara i solen dagen efter.
    Alla hudterapeuter säger olika. Jag har tagit paus från syra helt under sommaren. Enbart fukt och fukt och skonsam peeling. Läs Kakans blogg där hon skriver om varför hon inte använder syraprodukter sommartid.
    Men självklart ska en göra det som passar var och en.

  3. Du är bara så himla härlig och svarar så himla fint på alla intressanta frågor! Ville bara säga det.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi