Fredagsmorgon

God morgon underbara ni!

WOW vilka underbara dagar jag precis lagt bakom mig i Almedalen. Hade jag vetat om att det skulle bli såhär kul hade jag inte tvekat en sekund på att åka ner. Kanske några av de roligaste dagarna i mitt liv? Jag känner i och för sig så ganska ofta, men det gör det inte mindre sant. Finns många roliga dagar på min livslista. Bra att bygga på den så att man har många stories för barnbarnen sen.

Det kommer ett bildregn från mina dagar i Visby lite senare idag. Under helgen tänkte jag även posta Frågor med Forni, något fint kollage och kanske något annat mysigt.

Men först: äta knäckemackor med ost, dricka en stor kopp kaffe, skrolla igenom mejlen och köra ett riktigt svettigt träningspass. Vi har gått som galningar i Visby och mina fötter värker efter långa nätter på dansgolv och över kullerstensgator, men jag ser ändå fram emot att svettas ut ordentligt idag. Sen tänkte jag kanske gå ett Djurgårdsvarv, träffa någon vän och hämta min nya väska (!!!) som ni ska få se sen. IIIH!

Tänkt en del på det där med relationer senaste dagarna. Jag har känt mig rik på vänskap och inser att om man vågar ge, så får man väldigt mycket tillbaka. Både när det kommer till gamla och nya relationer. Det är så roligt och spännande att lära känna nya människor tycker jag, att fråga om någons liv och skapa gemensamma minnen. Men också bekräftelsen i det – att känna hur någon fattar tycke för en och tyr sig till en. Det är fina känslor som i alla fall jag mår bra av att känna.

Nu blir det kaffe, fick precis en stor puss av min älskling som sprang iväg till kontoret. Solen skiner och det är juli. Så idag ska jag njuta av det. Puss, hörs sen!

  1. Haha såg dig på ryska posten-eventet på Supper och tänkte säga hej samt att jag gillar din blogg, men vågade inte?! Kändes fel läge att gå fram när ni var fulla och glada, men jäklar vad kul det var där!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi