Almedalen: Lunchtur till Bungenäs, festligheter och sena nätter

I tisdags packade jag ihop min väska och tog mig ut på äventyr.

Hur fin är min tröja! Du hittar den här (annonslänk!)

Jag tog mig till fältet på Gärdet för att bli upphämtad i helikopter och åka till Visby!

Min kompis Danne skulle ha en stor fest samt en lanseringsmiddag i Almedalen så han frågade lite spontant om jag ville åka med, vilket jag givetvis ville. Så det var jag, Danne och två kompisar till som åkte. Så vacker och härlig helikoptertur över till Gotland.

När vi kom fram åkte vi direkt till Breakit där Felix som var med oss skulle gästa en debattpanel. Vi satte oss bakom scenen och lyssnade.

Sen tog jag mig vidare längst med Visbys gator mot nya äventyr.

För att titta på Sam som pratade i en panel hos Dagens Media!

När klockan slog lunch mötte jag upp det här gänget och åkte vidare till Bungenäs där vi skulle äta lunch.

Wow så fint det var där! Gotland är verkligen magiskt. Vi fick en rundtur på området, det är ett gammalt militärområde som jag förstått det.

Vi kikade in i baren i området.

Och tog en tur på konstutställningen.

Härifrån köpte vi med oss fika som vi åt efter lunch. Nybakade kanelbullar och syltkakor, mums.

Sen tog vi oss tillbaka till Visby för att se matchen på Kallis. Det var så jäkla mäktigt. När Sverige vann – GÅSHUD!!! Vilken folkfest!

På kvällen såg jag ut såhär som ni ju vet.

Det vankades middag på Novi Hotell som Isabella och Pingis hade bjudit in till.

Det började med fördrink vid poolen…

… innan vi tog oss ner till havet för att äta middag med solnedgången som kuliss. Jag satt med Danne och Shervin, hur trevligt som helst. Sen blev det allsång, dans på stolarna och vid midnatt tog vi oss vidare till Ryska Postens fest på Supper. Jag dansade non stop tills klockan var två och efter det satt vi uppe i huset och drack bubbel till halv fem på morgonen. Jag bodde med Margaux, Daniel Redgert, Elin och Love! Elin och Love jobbar med Margaux och Daniel. Världens härligaste gäng.

I onsdags var jag fruktansvärt trött från kvällen innan. Jag låg i sängen fram till 13.00 (!!!) sen åt jag frukost med gänget ute i trädgården. När det blev eftermiddag tog jag mig i kragen och sedan ut på stan med gänget.

Jag och Daniel matchade i våra skor. Min klänning kommer från 2nd Day.

Vi tog ett glas rosé på Donners och när killarna fortsatte gick jag & Margaux på shoppingtur och en sen lunch. Sen snabbt hem för att göra oss i ordning!

Vi åt en vegoburgare från en liten food truck som var supergoda.

På kvällen tog vi oss bort till Strands Veranda där Puzsle hade en middag för att smyglansera deras tjänst.

Vi sprang mellan verandan och Kallis där det var Dagens Medias årliga DJ Battle. Totalt urspårat var det, Viktor uppträdde på scenen och vi följde med som bakgrundsdansare. Sen festade vi bort resten av kvällen, helt sjukt roligt.

Jag och min Maggis i solnedgången. Vid två promenerade vi hemåt och gjorde en favorit i repris från kvällen innan. Jag vaknade upp LYCKLIG morgonen efter.

Torsdagen bestod av lunch med Bodil som jobbar på Uber och sen glass i hamnen med Danne, Felix och Kalle. Vid tre åkte vi hem igen. Så tacksam över alla nya och gamla vänner som jag har haft så roligt med under dessa dagar. Mina vänner är bäst ♥

  1. Jag har följt dig i flera år och jag älskar din plogg, podd, bok (böcker) – u name it. MEN jag tycker det är så fruktansvärt trist när personer, inte bara du, med så pass stora plattformar inte delar med er och tar upp debatten kring NMR & Almedalen. Blir verkligen ledsen i hela kroppen. Hade önskat att du förklarade varför det är såhär så att jag kanske kan få förtålese, kan verkligen inte se det här ur ert perspektiv på något sätt just nu.

  2. Hej! Ska också till Mykonos i sommar 🙂 Vore så grymt om du kunde skriva en liten guide eller dina bästa tips! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi