THE LOOK

Klänning från Dagmar, klackskor från Zara, väska från LV

Såhär såg jag ut i tisdags kväll när det vankades festligheter i Almedalen! Min klänning är ny, jag funderade rätt länge på om jag skulle köpa den eller inte men till slut bestämde jag mig för att slå till och det ångrar jag inte en sekund. Jag kände mig så fin i tisdags när jag bar den och fick hur många komplimanger som helst. Ser fram emot när vi är på Mykonos och jag ska bära den på någon härlig restaurang.

God morgon förresten. Jag hoppas att ni har en härlig helg. Jag blev omkullkastad helt igår och min njutningsfulla fredag visade sig bli något helt annat. Så kan det gå. Men idag ska jag träffa vänner, HEJA PÅ SVERIGE och mysa. Gör det ni också. Puss!

  1. Hej Forni! Har en fråga som kanske kan vara aktuell till frågor med Forni!
    Jag undrar hur du och D delat upp er ekonomi? Har ni gemensamma kort? Vad har ni för kort när ni bokar era resor? Hur ser ni båda på ekonomi?
    Blev nyfiken när du var med i nån podd där du pratade om att du brukade ha en massa sparkonton och var intresserad av att spara 🙂
    Förstår absolut om du känner att det är en för privat fråga och inte vill svara 🙂
    Ha nu en underbar semester och sommar!
    Kram Nina

  2. Jag fick upp ögonen för dig 2013 med din podd med Dasha. Då var jag 18 år och hade precis lämnat en stormig tonårskärlek. Du har ständigt funnits i poddar och på bloggen för mig i fem år. Du är som en nära nära vän som jag växer med. Nu är jag 23 år och mannen jag trodde jag kände visade sig vara en helt annan och jag är trasigare än någonsin. Lyssnar igenom poddar du haft/gästar och blir trygg av din röst. Vill bara att du ska veta det Michaela, du hjälper många och du har hjälpt mig i jobbiga situationer man stöter på i livet. Just nu är du ett stort stöd. För det är igenkänning och tryggt. Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi