Taste the French way of life

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED 1664 Alkoholfri

För en dryg månad sedan var jag, Petra och SaraSturehofs slott utanför Stockholm för att spela in en reklamfilm med 1664 alkoholfri. Det var en fredag med strålande sol och alla var på sitt bästa humör. Temat för dagen var Taste the French way of life” som är 1664’s slogan. De vill inspirera människor att leva livet fullt ut, njuta och fira livets härliga ögonblick lite oftare – precis som fransoser och fransyskor gör. Hur härlig kampanj!

Vi fick börja dagen vid det här vackra uppdukade bordet där det bjöds på franska delikatesser och såklart 1664’s alkoholfria öl. Riktigt bra start på helgen. 1664 Blanc Sans Alcool är en alkoholfri fransk veteöl som sticker ut från mängden och varumärket förmedlar det franska sättet att ta sig an livet: L’art de vivre (som betyder konsten att leva).

Markus och Daniel var med som statister hehe, ett strålande jobb gjorde dem. Produktionsteamet har vi alla jobbat med förut så det var en drömdag med mycket skratt, härliga konversationer och pirrig fredagsstämning i luften.

Under hela dagen filmade vi middagsscen som följdes av massa kindpussar och tillagning av en av mina favvodesserter – creme brulee! Det bästa var när vi skulle knäcka första ägget och det var ruttet… har ni knäckt ett ruttet ägg någon gång? Fy FAN vad det luktade, flera som fick kväljningar medan jag bara stod och skratta så tårarna rann haha.

Till slut fick vi i alla fall till en riktigt bra Crème brûlée och det doftade magiskt i hela slottet.

När alla scener inne i slottet var inspelade begav vi oss till den magiska bakgården för att spela boule. En sann fransk aktivitet som är perfekt efter en lång middag! Jag har ju spelat massa boule i mina dagar, både i Sverige med min familj när jag var liten men också i Italien på stranden (fast då spelar vi boccia som är en variant).

Jag måste faktiskt säga att jag är en rätt bra boulespelare. Överlag så gillar jag sporter som inte kräver så mycket fysisk ansträngning, tycker det är mysigt att göra sånt ihop haha. Boule och kubb är verkligen lekar i min smak.

Jag har druckit 1664 i många år och gillar verkligen deras öl. När jag dricker alkoholfri öl tar jag alltid denna. Den är ju lite citronig i smaken och det älskar jag.

Fasiken vad härligt det är att leva ändå. Synd att man ibland stressar sig igenom det enda livet man har. Jag gillar ju att anamma det sydeuropeiska levnadssättet – att verkligen njuta av sitt liv – så därför passar ju denna kampanj mig som handen i handsken. Jag tror att det stressiga livet kommer behöva ge utrymme för ett mer harmoniskt liv, för i slutändan tror jag att det är det livet som vi människor vill ha.

Här kan du se vår video som blev resultatet av denna underbara dag!

Inspirationen kommer från den här videon som är ljuvlig. Hoppas ni gillar vår franska lilla film. Och kom ihåg att njuta av era fantastiska liv. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi