WEEKLY PLANS

Hej älsklingar,

Wow, vilka dagar jag har haft… och inte i positiv bemärkelse. Jag har haft några riktigt jobbiga dagar och den här semestern blir inte som tänkt. Egentligen skulle jag ju ”gå på semester” från den 29:e juni till den 8:e augusti, men nu blir det nog ganska så mycket jobb. Hela helgen har gått åt till att försöka hitta bästa lösningen på ett tufft problem men till slut kom jag fram till något som jag tror är bäst för samtliga parter och nu är det dags att blicka framåt. Jag ska försöka landa i det här nya och hitta positiv energi, jag börjar med ett ordentligt yogapass på lunchen som förhoppningsvis kommer grunda mig lite.

Jag jobbar idag, imorgon och halva onsdag. Men på onsdag eftermiddag sätter jag mig på ett plan till Palma och då väntar en veckas semester med världens bästa person. Ser fram emot långa middagar, gott vin och tapas i mängder. Men kanske framför allt – att ligga med en bok i skuggan. Jag ska skriva på min egen bok, mysa och bara återhämta mig i den mån det går när jag inte jobbar.

Vi hörs lite senare med ett inlägg som passar för semestertemat och Sydeuropa. Puss!


Foto

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi