Okategoriserade

Tisdagsmorgon

10 juli 2018, 09:24

God morgon hjärtan,

Klockan ringde 08.00 och jag stängde av den med en tjock hals. Förkylningen är på besök, för det blir ju just så när stress och fest tar över under en period. Näsan rinner, halsen bränner och stämbanden känns svaga.

Idag ska jag tvätta, skriva, träna med Petra, spela in ett gäng podcasts och gå på aw. Kanske inte den ultimata dagen om man är lite sjuk men kanske den ultimata dagen i vanliga fall innan man åker bort.

Ikväll är D borta så jag ska packa i lugn och ro. Äta en croissant med nutella, kanske falafel till middag, vika ner fina sommarklänningar i min resväska.

Drack en gurkmejashot precis som var så stark att jag fick dricka en halvliter vatten på stående fot för att överleva. Vad gör man inte för att slippa sin förkylning. På Nyhetsmorgon gästar Heja Livet, den fantastiska grupp för kvinnor på Facebook som två bekanta till mig har startat. Finns få saker som gör mig så stolt som när mina kvinnliga vänner skapar stora saker.

Nåväl. Dags att sortera tvätt och sen svettas. Vi hörs senare igen. Puss!


Foto

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv