Okategoriserade

Nu åker jag till Palma!

11 juli 2018, 13:04

Jag förstår inte riktigt hur jag fick ihop dessa dagar men det gick trots allt och nu hoppar jag strax på planet till Mallorca och SEMESTER! Planerar att hålla mig helt borta från mejlen och bara lägga tid på att skriva lite blogginlägg, skriva lite bok och instagramma i den mån jag orkar med.

Hurra vad härligt det ska bli! Kika in lite senare för helgen i bilder och ha en ljuvlig onsdag. Puss!

En färgglad packning blev det denna resa med badkläder i alla möjliga mönster. Ska försöka fota av lite outfits! 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv