Frågor med Forni

Hur är det möjligt att ingen har kommenterat det inlägget efter flera timmar?
Ni som var i Almedalen, såg ni inte? märkte ni inte? vet ni vad det kan leda till att vi har den här typen av organisationer tillåtna i Sverige? Tänker ni inte på deras inflytande? beteende?

Det kan vara bra att veta att kommentarer i bloggen godkänns av en moderator mån-fre kl 08-18. Det står i rutan ovanför kommentarsfältet men kan vara lätt att missa 🙂 Så om kommentarer inte syns är det för att de inte godkänts än! De godkänns varje timme på vardagar 8-18 så ibland syns kommentarer lite senare, speciellt de som skrivs på helgen då som kommer upp på måndagar kl 08! Puss <3

Sorgligt och jag är lika rädd som du. Kanske måste vi alla samla oss? Vi som inte ska rösta på SD? Det känns viktigast att de inte får mer makt, inte om högern eller vänstern vinner. Ni bloggare med stort följe kanske kan göra något ihop? Stå enade mot detta? Ta tydligt gemensamt avstånd. Informera de oinformerade. Hade varit så fett.
Kram/C

Tack för kloka tankar och funderingar, överlag så kom det in så mycket bra saker i mitt inlägg om rasism. Jag kommer att ta alla era smarta idéer vidare och så får vi se om vi kan skapa verklighet av något. Tills dess så försöker jag stå upp för det jag tror på, använda mina ord i mina kanaler och dela det som känns viktigt där jag kan. Gör det ni också <3

Vad kommer din klänning ifrån?? Så fin!

Tack snälla, den kommer ifrån Daisy Grace och är en av mina favoritklänningar denna sommar!

Hej Forni! Har en fråga som kanske kan vara aktuell till frågor med Forni!
Jag undrar hur du och D delat upp er ekonomi? Har ni gemensamma kort? Vad har ni för kort när ni bokar era resor? Hur ser ni båda på ekonomi?
Blev nyfiken när du var med i nån podd där du pratade om att du brukade ha en massa sparkonton och var intresserad av att spara 🙂
Förstår absolut om du känner att det är en för privat fråga och inte vill svara 🙂
Ha nu en underbar semester och sommar!
Kram Nina

Hej fina du!

Vi har ett gemensamt Amex där D har ett kort och jag har systerkortet. Varje månad får vi en räkning på totala beloppet men där båda korten har varsin faktura. Jag betalar min och han betalar sin. De gemensamma kostnaderna för resor etc. dras på D’s Amex så lägger han bara på min del när han skickar över vad jag ska betala för varje månad. Han ansvarar alltså för våra kreditkortsräkningar och räknar ihop vad mina kostnader är för varje månad. Sedan har vi ett gemensamt konto på banken dit vi för över en summa varje månad som går till fasta kostnader (hyra, amorteringar etc.) som också fungerar som ett gemensamt sparkonto. Utöver det sparar vi på varsitt håll i fonder etc.

Bara höra av dig om du har några mer frågor. Är inte så privat av mig när det kommer till ekonomi, tror bara det är bra att dela med sig.

Tack fina du och detsamma,
Puss!

Hej! Ska också till Mykonos i sommar! Vore så grymt om du kunde skriva en liten guide eller dina bästa tips! Kram

Hej bästa!

Här (klick!) hittar du mina inlägg från förra årets resa till Mykonos. Där kan du se vad vi gjorde och välja ut sånt som du tycker verkar kul! Två måsten är en sen middagsbokning på Sea Satin samt en sen lunchbokning på Scorpios (helst en söndag, det blir riktigt bra fest där framåt kvällen). Lämna klackarna hemma, gå för all del osminkad och NJUT.

<3!

Så fin väska! Är det en Rimowa? Vilken storlek är det? Funderar på att köpa deras mellanstorlek men har för mig att den är ganska stor? 🙂

Yes! Vi har två väskor från Rimowa och det är nog en av våra bästa investeringar. Jag ÄLSKAR deras väskor! Vi har deras klassiska kollektion, en i L och en i M. Den jag reser med är strl M och om jag packar den helt full väger den prick 20kg = perfekt för då vet jag att det aldrig blir övervikt. Puss!

  1. Är det kredit ni har då eller hur funkar det med kortet?

    Jag och min sambo har helt delad ekonomi och tycker det är det lättaste. Skönt att inte behöva dela upp någonting 🤗

  2. Hej o stort tack för ditt viktiga inlägg om rasismen du mötte. Jag tror att många i Sverige inte reagerar eller vågar göra det. Vi som är vita märker inte vardagsrasismen, så klart, och tror inte den är så farlig. Men jag har träffat många med mörkare skinn som i likhet med dig får elaka blickar, kommentarer, och värre saker, och de vittnar om att det blivit värre. Om du funderar på att rösta på SD så tänk på hur många skandaler som varit kring deras representanter, och hur de röstat i Sveriges riksdag. Tex när det gäller pensionärer, kvinnor, arbetare och andra de säger sig värna. Hur bemöter deras högsta ledning journalister? Vad vinner de på att utmåla ”massinvandringen” som skälet till Sveriges undergång? Vad säger att deras fakta är sanna medan alla andra nyheter är falska? Valet 2018 är ett val om fortsatt demokrati! Tänk efter innan du lägger din röst, sedan kan det vara för sent.
    Än en gång tack Mikaela för ditt inlägg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi