WEEKLY PLANS

Det är den 16:e juli idag, vi är mitt i semestern och de flesta har nog börjat blanda ihop dagarna, jag hoppas det i alla fall.

Måndag och jag bloggar från en säng med svala lakan och puffiga kuddar med silkesörngott.

Den här veckan är en mix av livets godis. Jag har två och en halv dag kvar i Palma som kommer tillbringas med vänner, vi har varit helt själva i fem dagar så det blir mysigt med kompishäng. På onsdag åker vi hem och då fyller Marith år. Det ska firas med middag hemma hos oss, jag får se vad det blir, kanske minipizza och någon sval dryck. På torsdag fyller min svärfar år och även det ska såklart firas! Vi har totalt tre dagar hemma innan nästa resa. På dessa dagar ska vi hinna med två födelsedagar, en kompismiddag, ett tvätt-race, jag har bokat in två träningspass och så ett jobbrace.

På lördag åker vi till Mykonos och då blir det 100% kompishäng och inte mycket tid över till jobbet, jippi vad jag längtar! Men först flera kvalitativa dagar av semesterhäng i Palma. Jag har det så mysigt här trots att jag åkte på en förkylning. Bara hänger omkring, ligger vid en pool, äter massa massa mat.

  1. Jag blev också förkyld under min semester. Det är förmodligen när allt kommer ikapp en när man väl börjar varva ner. Min kropp stängde ner totalt på min semester. Därför är det säkert bra att du försöker ta det lugnt och lyssnar på kroppen! Den signalerar alltid på något sätt när den behöver något eller varit i ett kanske lite för högt tempo? Det är iallafall min tanke 🙂 Krya på dig! Kram

  2. Hej fina du! Förlåt och ärligt skriva detta av omtanke men varför pressa in på träningspass när man har två dagar hemma och du varit förkyld sen du åkte? ” Vill mycket, kan mer ” brukar ju inte göra kroppen någon nytta alls :(<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi