Ett litet hej

Hej från Stockholm!

Herregud så varmt det är. Jag har ärligt talat varit lite trött på alla uppdateringar från Sverige hela veckan om hur jobbigt det är med värmen men nu förstår jag ju vad alla talar om haha. Det är svårt att leva ett ”vanligt” liv i en storstad när den är över 30 grader varm. Man måste liksom ha tillgång till vatten, solstolar, vind och en bok när det är såhär varmt. Vår lägenhet visar härliga 32 grader inomhus, vi har våra gardiner fördragna (så deppigt haha) och jag försöker få lite jobb gjort men det är svårt i värmen, jag känner mig helt dåsig.

Igår landade vi på kvällen och hade Marith över på födelsedagsmiddag. Det blev minipizza och massa mysigt skitsnack innan hon gick vid tio och jag somnade vid elva.

Idag gick jag till Emelinda och fixade mina ögonbryn följt av en sväng på Åhlens för att kyla ner mig själv hehe. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för svärfar men förutom det ska jag inte göra någonting mer dessa dagar. Min jävla förkylning ger inte med sig och nu får jag skärpa mig.

Vi hörs lite senare med bildbomb från Palma! ♥

Såhär såg jag ut i förrgår i Palma! Klänningen hittar ni här (annonslänk!)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi