WEEKLY PLANS

Hello monday!

Det här är ingen vanlig vecka, för det här är den bästa veckan på året. Igår hade jag en av de bästa dagarna I HELA MITT LIV och när jag tänker på hur jag fyller på min bildbank till ålderdomens höst så blir jag helt lycklig. Fan vilka ljuvliga minnen jag skapar, kommer aldrig ångra att jag haft så mycket roligt i mitt liv. På mina nyårsmål skrev jag ju att jag ville ha riktigt roligt 2018, snacka om att dessa dagar fyller upp hela kvoten.

TACK LIVET FÖR ATT DU ÄR MITT.

Efter två dagar på Mykonos för andra året i rad står det nu helt klart för mig att det är en av de bästa platserna på jorden. Maten, atmosfären, festen, människorna, kärleken, hotellen. En sån magisk ö, så glad för att jag får uppleva den.

Idag har vi hängt vid poolen hela dagen och snart ska vi iväg på en tidig middag med fördrink i solnedgången och sen massa god mat och gott vin. Det kommer ett gäng bilder i dagarna också!

Hoppas att ni mår bra och sprider kärlek runtom er.

Puss!

Foto: Elsa Billgren eller Sandra Beijer, minns inte vem som tog den (förlåt <3)

  1. Blev SÅ glad av att läsa det här inlägget! Kände din glädje genom skärmen och blev så glad för din skull <3 Samt så peppad på att boka en resa till Mykonos! Hoppas resten av veckan blir hur underbar som helst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi