Inspiration: Mykonos

Innehåller annonslänkar

Jag och min underbara pingla är äntligen tillbaka på Mykonos!

För att få rätt inspiration gick jag igenom blogginläggen från förra året (åh <3) i fredags innan jag packade och satte därefter ihop två kollage som har den stilen jag ser fram emot att köra på under veckan här.

Baddräkt | Solglasögon | Väska | Sandaler | Klänning

På dagarna kommer det att bli fina sandaler och mycket baddräkter. Jag har sparat de vita sandalerna ovan som jag införskaffade i våras till Mykonos för att de skulle vara helt nya och fräscha till resan. Jag invigde dem direkt när vi kom fram i lördags och de passar perfekt i den här miljön.

På beach clubs blir det nog mina egna sandaler tillsammans med shortsdress och korgväska!

Kvällsstilen är enkel. Jag gillar att ha lite sexigare klänningar på den här typen av resor, gärna korta och tajta. Till skillnad från Palma där jag hellre bär lite finare klänningar om kvällarna. Mykonos är inte byggt för klackskor men ett par kvällar kommer jag nog köra på med klackar (är HELT kär i de nedan) tillsammans med en fodralklänning av något slag. Stora örhängen får följa med båda på dagar och kvällar, köpte några på stranden i Tulum som blir perfekt för dagshänget och sedan har jag dessa nedan som jag älskar att bära till en svart klänning på kvällen.

Klänning | Väska | Skor | Örhängen

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag fylld av äventyr. Åh! Hoppas att ni har en magisk tisdag. Puss!

  1. Hej!
    Vill tacka dig för att du fick mig att boka tid på nordiska kliniken för botox injektion pga värk o spänningar i mina käkleder o huvudvärk. Haft detta i 6 år o tänkt precis som du skrev att det känts läskigt att testa botox även om jag hört gott om det. Men när jag sedan läste ditt inlägg om det o att botox hjälpt dig är jag villig att testa o är hoppfull inför framtiden! Tusen tack!
    Kram julia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi