Okategoriserade

Hipp hipp hurra!

6 augusti 2018, 11:36

Idag är det ingen vanlig dag – för det är min födelsedag!

Det ska jag fira på följande sätt: Äta lunch med Alexia, Corinne och Naomi om hon inte är iväg på andra äventyr. De hämtar upp mig här hemma om en timme så ska vi åka iväg till något mysigt ställe. Jag har inte träffat dem på hela sommaren så av alla sällskap i världen är de nummer ett att få krama på just nu. Så glad över att dom kunde ses! Ikväll kommer min familj över på middag. Eftersom det är så varmt blir det bara saker som inte behöver tillagas, men jag har köpt allt jag älskar och ser fram emot att äta det med de jag älskar. Förutom detta ska jag ta en tur på stan där jag ska köpa en riktigt fin blombukett till mig själv och handla det sista inför kvällens middag.

Jag hoppas att ni får en sprudlande måndag, födelsedag eller ej, så hörs vi med veckans planer lite senare eller imorgon.

Puss och tack för att ni finns!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv